Новини

13 Лютого, 2020 р., 14:23
Зустріч жителів Вапнярської ОТГ із прес-секретарем АТ Вінницягаз, щодо нововведеннь та порядку оплати відокремленої послуги на транспортування природного газу 13.02.2020.
04 Лютого, 2020 р., 17:37
Нова соціальна послуга:
29 Січня, 2020 р., 19:19
       Фахівці ULEAD Вінницький регіональний офіс Програми ULEAD з Європою / ULEAD with Europe Людмила Гурба - радниця з децентралізації та місцевого самоврядування та Інна Святна - радниця з місцевих фінансів та управління провели виїзну консультаційну зустріч у Вапнярській об'єднаній громадаі. На часі обговорення питань подальшого розвитку територій з огляду на приєднання Височанського старостинського округу до діючої ОТГ. Важливими є кадрове забезпечення та реорганізація приєднаної ради, визначення повноважень в.о. старости, організація бюджетного процесу.  Вапнярська селищна рада звернулась до Вінницького регіонального офісу Програми за консультативною допомогою щодо узгодження функціонування бюджетної сфери, з урахуванням приєднаних територій, а також щодо покращення матеріально-технічної та фінансової бази окремих бюджетних закладів ОТГ".
17 Січня, 2020 р., 16:25
      Виконавчий комітет Вапнярської селищної ради, висловлює подяку філії «Вапнярський елеватор» ТОВ «Хмільницький елеватор» за наданий 17 січня 2020 р. транспортний засіб маніту, та компанії ТОВ «Еко Солар Стейшин» за надані підсипні матеріали, для проведення робіт з благоустрою вулиці Вапнярська і провулку до дитячого садочка «Ромашка».  
16 Січня, 2020 р., 08:55
ДЕНЬ ТИХ, ХТО ВИСТОЯВ. НЕВИСТОЯВ БЕТОН
13 Січня, 2020 р., 13:22
З гарним настроєм, щирими посмішками, добрими колядками - завітали у гості до селищного голови та колективу селищної ради, діти, учні недільної школи Вапнярського храму Андрія первозваного ПЦУ. За гарні вітання, як годиться, діти отримали солодкі подарунки та кошти. 
13 Січня, 2020 р., 11:11
      У нас в державі є чудова, багаторічна традиція - колядувати у Різдвяні дні. 
28 Грудня, 2019 р., 16:17
      Отримувати та дарувати подарунки завжди приємно. Протягом 2019 року, заступником селищного голови Володимир Василенко за сприяння народного депутата Лариса Білозір було написано та подано заявку, згідно програми Міністерства соціальної політики України, для отримання соціального таксі. Даний транспортний засіб буде використовуватися з метою перевезення людей з інвалідністю, які проживають на території Вапнярської ОТГ. Ми пройшли низку бюрокритичних процедур, переговорів, тривалих телефоних розмов період очікування і ось, наче під ялинку, приємна новина. Сьогодні, о 8.00 ранку авто марки Пежо було доставлено на територію Вапнярки.
18 Грудня, 2019 р., 16:36
      "Тихо - триває екзамен"! Пам`ятаєте, такі таблички поруч з шкільними класами або студентськими аудиторіями ?)

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь