Новини

30 Вересня, 2019 р., 12:23
Щодо земельних ділянок
27 Вересня, 2019 р., 17:41
       Дитячий садочок "Ромашка" сьогодні, з нагоди відзначення професійного свята працівників дошкільної сфери, провели урочистий концерт. Вихованці садочка вітали, співали, танцювали та читали вірші для своїх вихователів. Ті у свою чергу, теж показали двома танцями та гарною колективною піснею свою творчі здобутки та таланти. У залі було затишно від гарного настрою, дружби у колетиві садочка і вдячності від діток і їх батьків. В.о. директора садочка Ключар О.П. та перший заступник селищного голови відмітили працівників закладу та ветеранів подяками, квітами і почесними грамотами. Селищний голова передав для садочка подарунок - музичну колонку, яка є дуже необхідною та зручною під час проведення фізкульт хвилинок на вулиці, та заннять у групах.
24 Вересня, 2019 р., 12:00
З метою запобігання пошкодження та руйнування дорожнього покриття, вчора - 23 вересня було встановлено дорожні знаки, які обмежують рух великовагового транспорту по вулиці Гагаріна у смт.Вапнярка.
18 Вересня, 2019 р., 17:45
     Відповідно до розпорядження селищного голови № 138 від 04.09.2019 р. - у понеділок 16 вересня 2019 року, було скликано та проведено засідання 63 чергової сесії 8 скликання. Депутати провели роботу по обговоренню, голосуванню та прийняли 36 важливих рішень із 38  питань порядку денного, не підтримано за результатами голосування питання № 18, вилучено з порядку денного питання № 28 - "Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо інвентаризації земельних ділянок комунальної власності". 
17 Вересня, 2019 р., 14:43
У святковий день відзначення професійного свята всіх, хто гордо зветься пожежний-рятувальник та працює у сфері ДСНС, згідно розпорядження селищного голови № 146 від 13.09.2019 р. «Про привітання до Дня рятувальника», за сумлінну працю, високий професіоналізм, ініціативу і наполегливість, активну життєву позицію, було виділено кошти у сумі 6500,00 (шість тисяч п`ятсот грн. 00 коп) для привітання грошовою винагородою  працівників Вапнярської місцевої територіальної пожежної команди, серед них, мужні чоловіки, які щодня оберігають наш спокій та безпеку, ризикуючи власним життям, це :
13 Вересня, 2019 р., 13:17
     Говорити дякую завжди приємно, особливо коли, це слово дзвінко лунає від малечі, яка навчається у 1-4 класах Вапнярських ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 і № 2, та радіє оновленим, зручним  їдальнням, які стали набагато кращими за сприяння та підтримки народного депутата Лариси Миколаївни Білозір. Вона ще на останній дзвінок у травні 2019 року передала на школи відповідні сертифікати на закупівлю меблів, до 1 вересня вони були доставленні та встановленні для щоденного використання під час обідів.
06 Вересня, 2019 р., 18:14
    6 вересня 2019 року на базі Вапнярської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 відбувся семінар – тренінг по впровадженню програми протидії торгівлі людьми «Особиста гідність. Безпека життя. Громадянська позиція», учасниками якого стали класні керівники 7-их класів, практичні психологи та соціальні педагоги закладів загальної середньої освіти Вапнярської ОТГ.
02 Вересня, 2019 р., 15:57
Сьогодні по всій Вапнярській громаді чути щасливий, дитячий сміх дітей, день коли пишний букет квітів більший за першокласника, коли в очах першої вчительки бринить сльоза від щастя, бо до неї з квітами крокує її дорослий учень семикласник, день коли всі батьки бажають один одному терпіння та успіхів дітям.  Щиро бажаємо всім вчителям, незалежно від предмету викладання та школи у якій Ви працюєте - міцного здоров'я, наснаги, творчого підходу до всіх учнів та вражаючих результатів за підсумками навчального року . З повагою селищний голова, О.Горенюк, депутатський корпус - зі святом! 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь