Пошук

Новини

06 Червня, 2019 р., 10:02
   У третій день червня відкрив свої двері пришкільний, літній табір Дружба - Friendship, у Вапнярській ЗОШ І-ІІІ ступенів.
05 Червня, 2019 р., 18:03
4 червня працівники КП "Вапнярський ККП" встановили 8 квітників біля лавочок по вул.Незалежності та висадили квіти петунії.
05 Червня, 2019 р., 09:33
2-го червня 2019 року у м.Турбів, Вінницької області, відбувся відкритий обласний турнір з УШУ Саньшоу до Дня захисту дітей "Здорові діти - здорова нація". 
04 Червня, 2019 р., 18:21
Свято 1 червня для малечі села Колоденка Вапнярської ОТГ , відбулося під девізом : "Виховуючи дітей - нинішні батьки виховують майбутню історію нашої країни, а значить і історію світу"  Дякуємо всім організаторам свята та нашому спецкору Ю.О. ! 
04 Червня, 2019 р., 17:16
1 червня поки тривало святкування Міжнародного Дня захисту прав дітей, у гостиному, сусідньому місті Тульчин відбувся Всеукраїнський турнір КУБОК ПОДІЛЛЯ, в якому успішно взяли участь спортсмени Вапнярської ОТГ а саме СК "Грізлі".
04 Червня, 2019 р., 08:31
1 червня-Міжнародний день захисту дітей - коли все для дітей, все про дітей та все навколо дітей. Сьогодні 31 травня у Вапнярській філії Центру "Обрій" для отримувачів послуг відбулось багато цікавих заходів та святкових подій. У програмі заходу: - святкова лотерея, у якій кожен учасник залишився із приємним подарунком, - частування смачною піццою та солодощами, - Фейс-арт (дитячий фейс-арт), - декоративне плетіння (зачіски), - стрижки та укладки волосся, - художній роспис (макіяж). Хороший настрій нашим вихованцям створювали салон краси "Стелла" за сприяння пані Наталії Сидорук, кафе "Асаж",в особі Задорожної Юлії, студенти Вінницького центру професійно-технічної освіти технології та дизайну, благодійна організація "Світло миру", в особі Главацької Любові Анатолівни та громадський активіста Чудак В"ячеслава Дмитровича. З повагою, 
03 Червня, 2019 р., 13:04
Щорічно в Україні і світі відзначається радісне і веселе дитяче свято – Міжнародний день захисту дітей. Він святкується 1 червня і у 2019 році .
03 Червня, 2019 р., 12:37
       Цьогоріч, святкування Дня захисту дітей у Вапнярській ОТГ розпочали наймолодші дітки - а саме вихованці ЗДО "Ромашка" провівши виставку дитячих малюнків, спортивні змагання на спритність і кмітливість а також вихователі садочка влаштували для діток святкову дискотеку. Всі дитячі емоції відображені на фото. 
31 Травня, 2019 р., 18:15
 Сьогодні, 31 травня 2019 року у Вапнярській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2 відбулося у теплій, домашній атмосфері свято останнього дзвоника. Випускники подякували своїм вчителям та батькам за щасливі роки навчання, отримали привітання від першачків та відпустили у небо символічний дзвінок.  Подарунок шкільній їдальні зробила Лариса Миколаївна Білозір - сертифікат на закупівлю меблів.  Бажаємо всім дітям гарного літнього відпочинку та 11-му класу успішного вступу до вишів. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь