Новини

16 Жовтня, 2019 р., 20:04
І знову про опале листя !!
13 Жовтня, 2019 р., 14:00
Перше змагання цієї осені !
04 Жовтня, 2019 р., 21:03
Сьогодні, 4 жовтня, у приміщенні селищного будинку культури відбулась виїзна сесія Вапнярської селищної ради, вона мала такий характер у зв`язку із невизначеним колом зацікавлених жителів громади по питанню № 4 порядку денного (мова йде про жителів, які користуються городами), актовий зал селищної ради не міг би фізично вмістити всіх охочих.
04 Жовтня, 2019 р., 12:38
      02 жовтня 2019 р. працівники КП "Вапнярський ККП" спільно з ФОП "Боднар О.В." провели роботи з благоустрою вул.Шевченка. Дякуюємо всім за плідну працю. 
03 Жовтня, 2019 р., 13:06
Вчора, 02 жовтня 2019 р. гостиний Вапнярський будинок культури з його господинею Демченко Світланою Володимирівною, привітно відкрив двері для всіх вчителів нашої громади, з нагоди відзначення професійного свята. 
02 Жовтня, 2019 р., 18:07
      Сьогодні, 02 жовтня 2019 р. було проведено засідання постійнодіючої депутатської комісії з питань містобудування, благоустрою, комунальної власності, земельних відносин, екології та сфери послуг  на якій депутати селищної ради Бойко В.А., Сташко С.Б., Лисак П.І., Мельничук А.В., Ратушняк І.М., Дисюк С.В., начальник відділу з контролю за використанням та охороною земель Держгеокадастру у Вінницькій області Буксир Д.М. спільно з працівниками селищної ради Дуднік В.С., Савчук Р.А., Василенко Т.О., обговорили актуальне питання виготовлення документації на право користування земельними ділянками під городництво для жителів Вапнярської об’єднаної територіальної громади. Крім того, обговорено переваги створення кооперативу співвласників городів. До початку процедури створення кооперативу як юридичної особи, мають бути ініціатори - коло осіб, які такий кооператив бажають створити, та візьмуть на себе не тільки тягар організаційної роботи зі створення кооперативу, а й переконають інших жителів у правильності та привабливості їхньої ідеї.
01 Жовтня, 2019 р., 17:08
Інформує  навчально-методичний центр цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Вінницької області спільно з Департаментом цивільного захисту облдержадміністрації

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь