Пошук

Новини

24 Червня, 2020 р., 13:20
   Залишилось всього 7 днів, щоб подати заявку на участь в Конкурсі бізнес-планів для підприємців-початківців!
22 Червня, 2020 р., 14:39
В Україні 22 червня - День скорботи і вшанування пам'яті жертв війни. Цього дня 1941 року попри таємну угоду про ненапад (пакт Молотова-Ріббентропа 1939 року) та тісну військово-економічну співпрацю із СРСР нацистська Німеччина атакувала радянські частини по всій лінії кордону від Балтійського до Чорного моря. 
16 Червня, 2020 р., 09:42
Останнім часом до Вапнярської селищної ради надходять звернення від жителів громади, що певні особи ходять по квартирам та приватним будинкам, де встановлено газове обладнання та вимагають кошти за перевірку чистоти димоходів та вентиляційних каналів.
15 Червня, 2020 р., 22:31
       11 червня 2020 року в житті колишнього військового містечка смт.Вапнярка пройшов для нас з крутими, теплими емоціями, посмішками, жартами, наполегливою, спільною працею! Всі хто взяв участь у прибиранні паркової зони залишилися задоволеними від отриманого результату. Працювали всі! І представники бізнесу – Сергій Камінський, адміністрація і виконавчий комітет селищної ради, працівники КП "Вапнярський ККП" спільно з технікою та щіпорізом, жителі селища також долучилися - дякуємо Аллі Слободянюк. Дорогі жителі містечка, у вас чудові активні підприємці, свідомі мами, гостині бабусі, смачна кава, а головне неймовірна природа ! Інвестори - наше військове містечко це полігон для локального туризму ! Такий потенціал, аж очі горять ! Давайте разом цінувати те, що у нас є, зберігати і покращувати свою громаду. Навіщо їхати кудись відпочивати ? У нас достатньо чудових місць, є над чим попрацювати і створити спільний, затишний парк для всіх! Дякуємо всім за прекрасний день! Враження найкращі !! У плані продовження оновлення парку, покращення його території, фарбування літака, виготовлення гранітної таблички з підписом про коротку історію літака. Будьте активні у розбудові нашої громади.
06 Червня, 2020 р., 23:55
З 9 червня тимчасово обмежать газопостачання в Томашпільському районі
05 Червня, 2020 р., 11:30
БАКТЕРІАЛЬНИЙ ОПІК ПЛОДОВИХ
02 Червня, 2020 р., 09:38
  Від вдячних жителів. 
01 Червня, 2020 р., 10:18
        1 червня — Міжнародний День захисту дітей.
29 Травня, 2020 р., 00:03
Бувають дні, і мить, коли так хочеться сказати привіт, обійняти, зазирнути в очі і спитати ну як ти там ? Як навчання, сесія, нові викладачі і друзі, сумуєш за школою ? 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь