Пошук

У ВАПНЯРЦІ ВІДКРИТО "АКТИВНИЙ ПАРК"

Дата: 27.10.2021 16:57
Кількість переглядів: 1279


 

 27 жовтня 2021 року у Вапнярці офіційно запрацювала ще одна локація із 16-ти перших створених "активних парків", побудованих в рамках програми Президента України Володимира ЗЕЛЕНСЬКОГО «ЗДОРОВА УКРАЇНА». Саме для цього на Вапнярському стадіоні «Локомотив» розміщено та облаштовано спортивні знаряддя та елементи – турнік, бруси, шведська стінка, координаційна лінія, лавочка і, найголовніше – місце для занять фізичними вправами для всієї родини. Одна з особливостей спортивного майданчику є QR-код на табличках біля кожного спортелемента. Код, якщо направити на нього камеру - покаже у смартфоні приклади тренувань: які вправи і як їх правильно виконувати на кожному з тренажерів. Отож, сьогодні не лише відкривали «Активний парк» у Вапнярці, а й випробовували свої фізичні вміння на майданчику начальник управління фізичної культури та рухової активності Департаменту гуманітарного розвитку Вінницької обласної державної адміністрації Сергій Чернявський, заступник, голова Вінницької територіальної організації ВФСТ «Колос» микола Радіонов, голова Тульчинської районної адміністрації Олександр Гаврилюк, заступник голови районної державної адміністрації Сергій Чепернатий , заступник селищного голови з питань діяльності роботи органів виконавчої влади Вапнярської селищної ради Володимир Василенко.

  В рамках відкриття Микола Радіонов вручив координатору Вапнярського «активного парку» Миколі Суському, який буде забезпечувати роботу локації та організовувати оздоровчі заходи в рамках цього проекту – сумку зі спортивним інвентарем, використовувати який мешканці громади можуть абсолютно безкоштовно. Також свої спортивні вміння, зокрема хореографічні продемонстрували юні спортсмени – учні Вапнярського ЗЗСО № 2 під час показового виступу. А завершилося спортивне дійство активними руханками, в яких взяли участь школярі, молодь та дорослі громади. Символічно після спортивних вправ відбулася фотосесія з легендою світового спорту, заслуженим майстром спорту України, срібним призером олімпіади у Сіднеї 2000 року, багаторазовим чемпіоном світу з велоспорту Сергієм Чернявським.
Отож, "Активний Парк" у Вапнярці відкрито - приходьте до локацій «Здорової країни» – тренуйтесь з задоволенням! Запрошуємо всіх до тренувань!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь