Новини

03 Серпня, 2020 р., 11:58
      Сьогодні, 03.08.2020 р. відбулась перша робоча нарада з приводу діяльності та штатного розпису відділення денного перебування при територіальному центрі соціального обслуговування одиноких та пристарілих громадян Томашпільського району на базі КНП "Вапнярська міська лікарня" Вапнярської селищної ради (колишня залізнична) в межах Вапнярської ОТГ.
22 Липня, 2020 р., 11:16
       Днями КНП "Вапнярський ЦП МСД" отримав новий автомобіль марки "Дастер", закуплений за кошти обласного бюджету.
20 Липня, 2020 р., 11:23
        У зв’язку з ліквідацією  Комунального некомерційного підприємства «Вапнярська міська лікарня» Вапнярської селищної ради, 20.07.2020  року, спеціалістами Томашпільської районної філії на прохання голови Вапнярської  ОТГ Олександра Горенюка,   була проведена зустріч з роз’яснення по ситуації , щодо запланованого масового вивільнення працівників, на якому були присутні 17 осіб.  Основною метою,  було інформування вивільнюваних працівників про послуги, які надає служба зайнятості,  порядок реєстрації безробітних, перелік необхідних документів для реєстрації як безробітного, умови призначення матеріального забезпечення на випадок безробіття та можливість отримання одноразової допомоги по безробіттю для організації підприємницької діяльності, також було надано інформацію щодо можливості підвищення кваліфікації особливих категорій осіб, що не мають статусу безробітного, за рахунок ваучерів для підтримки їх конкурентоспроможності на ринку праці.
16 Липня, 2020 р., 18:31
   Шановні жителі смт. Вапнярка, сіл Колоденка та Високе!
13 Липня, 2020 р., 15:45
Повідомлення про плановану діяльність, ОВД ТОВ "Кряж і Ко"
08 Липня, 2020 р., 17:45
Багатостраждальний відрізок дороги Т-02-33 "Вапнярка — Крижопіль — Піщанка — контрольно-пропускний пункт Загнитків" увійшов до Постанови Кабінету Міністрів України з переліком доріг, які будуть ремонтуватись вже цьогоріч за кошти виділені з фонду боротьби з COVID-19. Документ Уряду вже набрав чинності. Йдеться про капітальне відновлення відрізку довжиною 7 км.  На здійснення робіт заплановано виділити 50 млн грн. Також до Постанови включено відновлення дорожнього покриття на відрізку 7 км автошляху Т-02-22 "Тульчин - Тростянець - Бершадь". Попередньо йде мова про ділянку в Кирнасівці. Прогонозовано  виділити 50 млн грн.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь