Новини

04 Жовтня, 2020 р., 09:04
Дорогі освітяни Вапнярської громади, ветерани педагогічної ниви! У цей світлий день прийміть сердечні привітання із професійним святом – Днем працівників освіти.Щиро зичу вам добра і любові, постійного творчого натхнення і невтомності, нових педагогічних перемог.Бажаю побільше обдарованих і яскравих особистостей. Нехай учні завжди втішають вас своїми успіхами та здобутками і надихають до нових звершень.Низький вам уклін, шановні освітяни, за вірність покликанню, життєву мудрість і витримку. 
28 Вересня, 2020 р., 15:32
27 вересня 2020 року відбулося відкриття нового спортивного футбольного  майданчика у Вапнярці . На цю радісну подію завітали народний депутат України  Лариса Білозір, директор Вапнярського елеватора ТОВ "Епіцентр" Дмитро Гуменний та директор кластеру "Кряж" Віктор Дабіжа. Гості разом з селищном головою Вапнярської ОТГ Олександром Горенюком  перерізали червону стрічку, привітали присутніх, зазначивши, що ця подія не сталася б без участі народних депутатів України, сприяння меценатів та спонсорів, вручили чудові спортивні подарунки вапнярським спостменам, а також отримали їх і від маленьких футболістів та їх батьків - футбольний мяч та футболки із підписами гравців. Пісял заверщення урочистої частини відбувся футбольний турнір між найменшими футболістами Вапнярської громади. Право першого пасу разом із Ларисою Білозір зробив гравець ФК "Мрія" Артем Бондар. Після гри та оголошення результатів, згідно з якими перше місце посіла команда "Юніор-1", друге в команди "Юніор-2", а бронза у ФК "Мрія", спортсмени отримали медалі та кубки за призові місця та зробили спільне фото на пам'ять.  
31 Серпня, 2020 р., 14:02
      Приємно бачити, що колиска безтурботного дитинства багатьох вапнярчан, поступово оновлюється та змінюється у кращий бік.
28 Серпня, 2020 р., 11:45
 29 серпня в Україні відзначується День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.
27 Серпня, 2020 р., 17:22
У рамках спільного проєкту Уряду Швеції та ПРООН в Україні "Посилене партнерство для сталого розвитку", на Вінниччині розпочинає роботу проєкт щодо створення Сімейних молочних ферм. Метою проєкту є підвищення якості молока, яке буде закуповуватись у населення. Для відкриття ферми проєктом передбачається фінансова підтримка: будівельні роботи, обладнання, надання коштів на купівлю ВРХ, продаж кормів або технологічний супровід при заготівлі власних кормів, консультативні, ветеринарні, зоотехнічні та інші послуги, збір, охолодження та продаж молока.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь