24 та 30 жовтня у місті Вінниці будуть проводитись осінні сільськогосподарські ярмарки

Дата: 20.10.2021 16:13
Кількість переглядів: 1081

Фото без опису

 З метою забезпечення населення області сільськогосподарською продукцією та продовольчими товарами за цінами виробників 24 та 30 жовтня у місті Вінниці на площі, яка прилягає до ТЦ «Plaza Park» по вул. Келецькій, 117-Б, будуть проводитись осінні сільськогосподарські ярмарки.

 До участі у ярмарку запрошуються фермерські господарства,  підприємства переробної промисловості з виробництва м’ясних та ковбасних виробів, м’яса курей, яєць, олії, молокопродуктів, хлібобулочних, кондитерських, макаронних виробів, борошна, круп, плодоовочевих консервів, меду, а також торговельні підприємства споживчої кооперації.

 Заїзд учасників на ярмарок буде здійснюватися з 4-х годин ранку за запрошеннями, які будуть надаватися організаторами при заїзді на ярмарок відповідно до сформованих списків.

 Графік роботи ярмарку з 8:00 до 15:00.

 Участь у ярмарку можлива за умови дотримання рекомендованих цін, які мають бути нижчими ніж на ринках та в торговельних закладах міста Вінниці, пам’ятки учасника, забезпечення безумовного виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2020 р. № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» та  рекомендацій Головного державного санітарного лікаря України.

 У разі недотримання зазначених вимог, організатори ярмарків залишають за собою право відмовити в участі у ярмарках.

 Участь у ярмарках безкоштовна.

 Учасники ярмарку повинні обов’язково мати табличку з назвою району (міста), суб’єкта господарювання, ПІБ продавця, цінник на кожен вид товару.

 В зв’язку з обмеженою територією площі біля ТЦ «Plaza Park», кількість учасників може корегуватися.

 Всі санітарні та ветеринарні узгодження учасникам ярмарку необхідно провести з територіальними органами Управління Держпродспоживслужби в районах (містах).

 По завершенню заходу учасники зобов’язуються провести прибирання торгового місця.

ПАМ'ЯТКА

Постанова Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2020 р. № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2»


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь