ВІТАЄМО З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ- ДЕНЬ БУХГАЛТЕРА

Дата: 16.07.2024 15:18
Кількість переглядів: 47

Щиро вітаємо повелителів цифр та творців звітів з професійним святом -Днем бухгалтера!

Вітаємо вас з вашим професійним святом-Днем бухгалтера! Ваша професія необхідна, складна. Від вашої нелегкої щоденної клопіткої праці залежить успішність роботи будь-якого підприємства, установи чи організації. В бухгалтерії немає випадкових людей, так як ця робота швидко відсіває слабких фахівців- залишаються тільки професіонали.

Ваша професія -одна з найбільш поширених та значущих у нашій державі! Важко уявити у сучасному світі галузь нинішньої економіки, де б не використовувалася праця бухгалтера, їх досвід та професійні знання.

Бажаємо вам здоров'я, терпіння та невичерпного оптимізму. Нехай ваша робота приносить вам задоволення , нові можливості для професійного зростання і визнання вашого внеску. Мирного неба, матеріального благополуччя, поваги в колективі, підтримки і любові рідних людей. Нехай ваша духовна сила, завзятість і знання допоможуть подолати життєві перешкоди та здійснити всі мрії і плани!

З повагою, селищний голова Вапнярської громади Олександр Горенюк, старости Колоденського, Височанського, Вербівського, Марківського старостинських округів, депутатський корпус та виконавчий комітет Вапнярської селищної ради.

 

 

                                                     Возможно, это изображение пион и текст

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь