ВІТАЄМО З ДНЕМ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ!

Дата: 01.06.2024 08:24
Кількість переглядів: 195

Фото без опису

 

  У кожного з нас у серці живуть найдорожчі люди. А найголовніше місце відведено дітям. Ми з трепетом чекаємо їхнього першого слова, неймовірно радіємо першому кроку, затамовуємо подих, коли вони з усієї впевненістю поринають у доросле життя, пишаємося їхніми досягненнями та щохвилини думаємо і піклуємося про них.

 Дорогі діти! Прийміть найщиріші вітання і найкращі побажання з вашим радісним святом. Ви – наше майбутнє, зміст нашого життя, надія й віра в день завтрашній. І так хочеться, щоби ваше дитинство та юність, аби ваші подальші життєві дороги були світлими та безхмарними.

 Ви в нас – найкращі, найчарівніші, креативні, талановиті, самобутні. Ви – наша опора, впевненість у майбутньому. Зичимо вам якомога більше щирих усмішок, приємних несподіванок долі, веселих та надійних друзів.

 Мрія кожного українця – аби якнайшвидше наш народ здобув справедливу Перемогу і на рідній землі запанував мир. І наступний День захисту дітей ми, українці, зустрічали усміхненими, у колі обійм маленьких рученят під дзвінкий дитячий сміх. Щоб очі наших дітей сяяли безтурботністю та радістю. Щоб ми відчували себе в змозі захистити найдорожчих. Щоб у кожного дорослого та дитини були безхмарне небо, яскраве сонце, щаслива родина.

 Бажаємо маленьким жителям нашої громади міцного здоров’я, добра, радості, щасливого дитинства, розуміння з боку батьків та сяючих посмішок!

 Ми, дорослі, будемо робити все для того, щоб ви не знали лиха та страждань, аби все, чого прагнете, про що мрієте, - здійснилось. Зі святом!

  З повагою, селищний голова Вапнярської громади Олександр ГОРЕНЮК, старости Колоденського, Височанського, Вербівського та Марківського старостинських округів, депутатський корпус та виконавчий комітет.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень