ВІТАЄМО З ЗАВЕРШЕННЯМ НАВЧАЛЬНОГО РОКУ ТА СВЯТОМ ОСТАННЬОГО ДЗВОНИКА!

Дата: 31.05.2024 11:21
Кількість переглядів: 207

Фото без опису

 

 

Шановні вчителі, учні та батьки!

 Попри непростий навчальний рік, нині  свято, Свято Останнього дзвоника! Тому хочеться згадати слова легендарної української письменниці та поетеси Ліни Костенко: «І все на світі треба пережити, і кожен фініш — це, по суті, старт». Останній дзвоник – це фініш, але по суті, старт — початок нового рівня, нового кроку вперед!

  Вітаємо усіх із Святом Останнього дзвоника, з успішним закінченням ще одного шкільного року, який кожному подарував нові знання, нові враження, нові думки і почуття!

 Для багатьох учнів – це успішний перехід до наступного класу. Останній дзвоник підводить підсумки навчального року та знаменує подолання чергової сходинки у житті.

 Для випускників останній шкільний дзвінок – це початок дороги у нове, доросле життя. Ви – майбутнє держави, на яке ми покладаємо великі надії. Віримо, що ви побудуєте власну успішну долю, будете гідними творцями свого життя і справжніми патріотами своєї країни!

 Висловлюємо  глибоку вдячність усім педагогам ! Силою вашої думки та теплом душі  твориться майбутнє країни. Дякуємо вам за високе служіння обраній справі, за невтомний творчий пошук, доброту і щедрість ваших душ.

 Батькам — за повсякденні турботи, за віддане тепло своїх сердець. Своєю любов’ю та невтомною працею ви допомагали пізнавати світ, прищеплювали  моральні цінності. Бажаємо вам насамперед мудрості, терпіння, міцного здоров’я і віри в своїх дітей.

 Дорогі захисники України, дякуємо вам за кожен новий день, за можливість навчати і навчатися! Нехай Божа Матір оберігає кожного воїна, веде до перемоги, допомагає пройти всі випробування і повертає живими всіх додому.

 Щастя всім, миру, добра, міцного здоров’я та успіхів! 

 З повагою, селищний голова Вапнярської громади Олександр Горенюк, старости Колоденського, Височанського, Вербівського та Марківського старостинських округів, депутатський корпус та виконавчий комітет.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь