Про скликання сесії!!!

Дата: 23.05.2024 11:30
Кількість переглядів: 184

                                                                Описание: Описание: Описание: images.jpeg

ВАПНЯРСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ТУЛЬЧИНСЬКОГО РАЙОНУ ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від  23 травня 2024 року                  смт. Вапнярка                                      № 100-О                             

 

Про проведення позачергової

57 сесії VIII скликання

Відповідно до пункту 8 частини 4 статі 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», скликати  позачергову п’ятдесят сьому сесію VIII скликання Вапнярської селищної ради   24 травня 2024 року о 14:00 год., в сесійному залі Вапнярської селищної ради:

На розгляд сесії винести такі питання:

  1. Про затвердження звіту про виконання бюджету Вапнярської територіальної громади  за І квартал 2024року.
  2.  Про внесення змін до Програми фінансового забезпечення представницьких витрат, пов’язаних із діяльністю Вапнярської селищної ради на 2023-2025 роки.
  3. Про внесення змін до Програми фінансової підтримки комунальних підприємств Вапнярської селищної ради ТГ на 2024 рік.
  4. Про внесення змін до Програми благоустрою населених пунктів Вапнярської ТГ на 2024 рік.
  5. Про внесення змін до Програми соціальної підтримки ветеранів війни та членів їх сімей, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни, зниклих безвісти Захисників та Захисниць України на 2024 рік
  6.  Про внесення змін до  Програми роботи з обдарованими дітьми та молоддю Вапнярської ТГ на 2024-2026 роки
  7. Про внесення змін до структури  Вапнярської селищної ради.
  8. Про внесення змін до рішення 53 сесії VIII скликання від 20 грудня 2023року "Про бюджет Вапнярської    селищної територіальної громади на 2024 рік».
  9. Про затвердження акту приймання-передачі матеріальних цінностей  комунальної власності Вапнярської селищної ради.
  10.  Про організацію харчування дітей у групах подовженого дня в закладах загальної середньої освіти Вапнярської ТГ.
  11. Про затвердження списку дітей-переможців інтелектуальних, творчих та спортивних змагань місцевого,районного, обласного, Всеукраїнського та Міжнародного рівнів, які  претендують на отримання одноразової грошової винагороди Вапнярської ТГ.
  12.  Про виведення посади зі штатного розпису .
  13. Про включення до Переліку  другого  типу об’єкта оренди комунальної власностіВапнярської селищної ради.
  14.  Про намір передачі комунального майна в оренду.
  15.  Про надання дозволу на виготовлення печаток.
  16. Про  надання земельних ділянок у власність гр. Гавінському Олександру Валерійовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (02.01) на території Вапнярської ТГ смт. Вапнярка вул. Весняна (Жовтнева) 2  Тульчинського району Вінницької області.
  17. Про  надання земельної ділянки у власність гр. Осташовій Світлані Петрівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (02.01) на території Вапнярської ТГ смт. Вапнярка вул. Богдана Хмельницького 9  Тульчинського району Вінницької області.
  18. Про  надання земельної ділянки у власність гр. Степанковій Наталії Вікторівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (02.01) на території Вапнярської ТГ смт. Вапнярка вул. Шевченка 53  Тульчинського району Вінницької області.
  19. Про  надання земельної ділянки у власність гр. Франчук Олені Василівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (02.01) на території Вапнярської ТГ смт. Вапнярка вул. Монастирська 8  Тульчинського району Вінницької області.
  20. Про  надання земельної ділянки у власність ½ гр. Хоміцькому Артему Ігоровичу та ½ гр. Хоміцькій Людмилі Борисівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (02.01) на території Вапнярської ТГ смт. Вапнярка вул. Зелена 27  Тульчинського району Вінницької області.
  21. Про надання дозволу на розроблення детального плану території кадастровий номер 0523955400:04:000:0065.
  22. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки під земельні ділянки загального користування, які використовуються як зелені насадження загального користування, за рахунок земель комунальної власності.
  23. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки гр. Барасій Наталії Миколаївні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (02.01) смт. Вапнярка вул. Незалежності 242 Тульчинського  району Вінницької області.
  24. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки гр. Гапченку Олександру Володимировичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (02.01) с. Колоденка вул. Коцюбинського 2 Тульчинського  району Вінницької області.
  25. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки гр. Гречко Любов Федорівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (02.01) смт. Вапнярка вул. Лесі Українки 16 Тульчинського  району Вінницької області.
  26. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки гр. Дашковській Наталі Геннадіївні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (02.01) с. Колоденка вул. Центральна 61 Тульчинського  району Вінницької області.
  27. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки гр. Мельник Лідії Петрівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (02.01) смт. Вапнярка вул. Калинова 7 Тульчинського  району Вінницької області.
  28. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки гр. Соколюк Вірі Миколаївні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (02.01) смт. Вапнярка вул. Барвінкова 20 Тульчинського  району Вінницької області.
  29. Про внесення змін до договору оренди землі.
  30. Про  надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для  городництва (01.07) з метою передачі земельної ділянки в оренду гр. Руснак Марії Василівні.
  31. Про  надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для  городництва (01.07) з метою передачі земельної ділянки в оренду гр. Слободян Ользі Анатоліївні.
  32. Про  надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва гр. Іванюк Олені Борисівні.
  33. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду ТОВ «Юкрейн Тауер Компані» для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд телекомунікацій (код 13.01), яка розташована в межах населеного пункту с. Високе, Тульчинського району, Вінницької  області.
  34. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду ТОВ «Юкрейн Тауер Компані» для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд телекомунікацій (код 13.01), яка розташована в межах населеного пункту с. Марківка, Тульчинського району, Вінницької  області
  35. Про дострокове розірвання договорів оренди земельних ділянок з гр. Луковим Анатолієм Миколайовичем.
  36. Про розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації   земельної ділянки комунальної власності.
  37. Про затвердження персонального складу комісії та робочої групи щодо конкурсного відбору суб’єктів оціночної діяльності та опрацювання документів претендента
  38. Про надання дозволу на проведення незалежної оцінки об’єктів комунальної власності
  39.   Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі з метою подальшого продажу земельної ділянки у власність гр. Ляшенку Роману Олександровичу
  40. Про внесення змін до «Положення  про комунальну установу «Центр надання соціальних послуг» Вапнярської селищної ради».
  41. Різне

 

 

Селищний голова                                                     Олександр ГОРЕНЮК

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь