оголошення про взяття на облік виявлене безхазяйне нерухоме майно

Дата: 13.05.2024 15:31
Кількість переглядів: 50

Вапнярська селищна рада повідомляє, що відповідно до «Порядку виявлення, обліку та набуття у комунальну власність Вапнярської територіальної громади майна відумерлої спадщини та безхазяйного майна» затвердженого рішенням 5 сесії VIII скликання Вапнярської селищної ради, виявлено безхазяйне нерухоме майно, а саме:

 

Нерухоме майно (нежитлова одноповерхова будівля) за адресою: Вінницька область, Тульчинський район, смт.Вапнярка, вулиця Незалежності, будинок 231-З (Витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна
377926060, номер запису про взяття на облік 20924 від 03.05.2024року).

Можливих власників вказаного майна, з підтверджуючими документами, просимо звернутися до селищної ради з метою зняття з обліку безхазяйного майна протягом року з дня оприлюднення цього оголошення.

Звертатися за адресою: смт. Вапнярка, вул. Незалежності, 140, (відділ юридичної роботи, податків та земельних ресурсів Вапнярської селищної ради) протягом робочого часу з 8:00 до 17:00, перерва 13:00-14:00, крім вихідних та святкових днів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь