З ДНЕМ МАТЕРІ!

Дата: 12.05.2024 08:26
Кількість переглядів: 300

Фото без опису

  Дорогі матері! Прийміть найсердечніші вітання з одним з найтепліших і душевних свят - Днем Матері , яке цього року ми відзначаємо у нелегкі часи безжальної війни. Хочемо побажати всім матерям нашої Вапнярської громади справжнього жіночого щастя , довгих років життя, міцного здоровя , розуміння і відданості в сім"ї, а від Господа Бога - благословіння. Цей день - це ще один привід подякувати матерям за любов і підтримку, за безсонні ночі, за переживання і турботу , за мудрі поради та щоденні молитви.

   Дякуємо і вклоняємося матерям, чиї сини і дочки в часі війни стали на захист України від московського агресора. Нехай усі матері, які чекають своїх дітей з вогняного пекла війни, дочекаються їх живими і неушкодженими. Але багато матерів зустрічають це свято зі сльозами на очах, адже їх сини і дочки ніколи не переступлять поріг рідної домівки. Наші полеглі воїни-Герої, а ГЕРОЇ не вмирають, а будуть вічно жити в наших серцях...

   Нехай на обличчі кожної матері будуть лише сльози щастя та радості за своїх дітей. Миру Вам та усій Україні ! 

 З повагою, селищний голова Вапнярської громади Олександр Горенюк, старости Колоденського, Височанського, Вербівського та Марківського старостинських округів, депутатський корпус та виконавчий комітет Вапнярської селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень