З ВЕРБНОЮ НЕДІЛЕЮ!

Дата: 28.04.2024 08:39
Кількість переглядів: 100

 Фото без опису

  Шановна громадо! Щиро вітаємо із світлою Вербною Неділею, днем, коли Господь увійшов у Єрусалим! У мирний час за доброю українською традицією ми у цей величний день відвідували храми, зустрічались з родиною, друзями за святковим столом, «били» один одного гілкою верби зі словами «Верба б’є не я б’ю від нині за тиждень Великдень» та з нетерпінням чекали Світлого дня Воскресіння…

Але одна страшна лютнева ніч 2022 року змінила нас, змінила нашу свідомість, змінила Україну. Наші серця сьогодні здригаються від вибухів та сирен, а українська земля вмивається кров’ю своїх вірних синів і дочок. У когось вже немає сім’ї, родини, друзів, хтось вже залишився без рідної домівки, а у багатьох містах і селах вже немає й навіть храму…Та попри все у цей тривожний час всі українці об’єдналися у спільній Господній молитві і є незламними у своїй боротьбі за правду та свободу.

Тож нехай ця Вербна Неділя принесе кожному із вас мир, здоров’я, душевний спокій, злагоду та Перемогу! Нехай Господь захистить кожну українську родину та наших мужніх воїнів від ворожих куль та зішле своє благословення!

За тиждень - Великдень! 

  З повагою, селищний голова Вапнярської громади Олександр Горенюк, старости Колоденського, Височанського, Вербівського та Марківського старостинських округів, депутатський корпус та виконавчий комітет Вапнярської селищної ради.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь