У ВАПНЯРЦІ 18 КВІТНЯ ПРАЦЮВАВ ВИЇЗНИЙ МОБІЛЬНИЙ СЕРВІСНИЙ ЦЕНТР

Дата: 22.04.2024 10:31
Кількість переглядів: 275

Фото без опису

  Згідно затвердженого графіку Регіонального сервісного центру головного сервісного центру МВС у Вінницькій, Черкаській та Кіровоградській областях 18 квітня 2024 року в селищі Вапнярка у приміщенні Центру надання адміністративних послуг Вапнярської селищної ради у  працював виїзний мобільний сервісний центр.

 Найпоширенішими послугами мобільного сервісного центру є реєстрація ТЗ, перереєстрація, а також заміна посвідчення водія та виготовлення дубліката у зв’язку з його втратою, реєстрація автомобілів, мопедів, перереєстрація, реєстрація мотоциклів, причепів.

Протягом дня 58 громадян скористалися послугами мобільного сервісного центру. Роботою виїзної групи відвідувачі задоволені. Кажуть зекономили і час, і кошти.

 

 На черговий прийом громадян завітало, ще більше відвідувачів, ніж минулого разу, тому прийом проводився до 18-30 год. (хоча згідно затверджено графіку робочий час виїзного центру з 10-00 до 15-30 год.) за що Вапнярська селищна рада висловлює слова подяки за те, що незважаючи на закінчення робочого часу адміністратори ТСЦ 0541 м.Вінниця – Куліда Катерина Володимирівна та Іващук Сергій Сергійович, які надавали адміністративні послуги жителям громади, прийняли всіх громадян, що були зареєстровані у черзі та тих, які завітали на прийом без запису в чергу.

Одночасно інформуємо, що за результатами візиту мобільного сервісного центру який відбувся 21 березня 2024 року до місцевого бюджету громади надійшло 9490 грн. (70% коштів від сплати за надання відповідної послуги), дані кошти будь спрямовані на розвиток та покращення якості надання адміністративних послуг у громаді.

Наступний візит  виїзного мобільного сервісний центр МВС Вінницькій, Черкаській та Кіровоградській областях заплановано на травень 2024 року про дату проведення буде повідомлено на офіційному веб сайті Вапнярської громади, також цю інформацію можна отримати на сайті Головного сервісного центру МВС hsc.gov.ua  у розділі «Мобільні СЦ».

З метою формування черги на отримання послуг виїзного мобільного сервісного центру МВС звертайтесь у Центру надання адміністративних послуг Вапнярської селищної ради, який розташований у селищі Вапнярка вул.Незалежності,196.

Всім хто цього разу придбав у власність автомобіль, мотоцикл, мопед та отримав посвідчення водія нового Європейського зразка бажаємо зеленого світла і щасливої дороги.

Телефон для довідок  066-099-58-60,  067-58-55-305.

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь