ВАПНЯРЧАНИН ВАСИЛЬ ПІРОЖОК ВІДЗНАЧИВ СВІЙ СТОРІЧНИЙ ЮВІЛЕЙ

Дата: 03.04.2024 15:20
Кількість переглядів: 570

 

Фото без опису

Соту заквітчану весну зустрів житель селища Вапнярка – ВАСИЛЬ ЮСТИМОВИЧ ПІРОЖОК. Чимало мешкінців громади знають його, як поважного і мудрого вчителя, досвідченого педагога, ветерана Другої Світової війни, справжнього патріота рідної української землі, а ще щироко і відкритого чоловіка.

3 квітня 2024 року, йому виповнилося 100 років. З цією важливою життєвою подією привітали ювіляра секретар Вапнярської селищної ради Тетяна Василенко, помічник народного депутата України Лариси Білозір – Валентина Сутика, директор Вапнярського центру культури і дозвілля Світлана Демченко та головний спеціаліст відділу освіти, культури, молоді та спорту Євгенія Мазалевська. Гості висловили щирі і добрі слова побажанння ювіляру, подякували за багаторічну сумлінну працю на благо рідного краю, та вручили квіти та подарунки з нагоди свята. У дружньому колі зібралась родина.

Про своє життя ювіляр може розповідати годинами, бо в ньому вистачало усього: і смутку, і радості, і випробувань, і самовідданої праці для людей та з людьми. Ще в дитинстві Василь Юстимович пізнав лихо Голодомору, а в юності – жахи Другої Cвітової війни та повоєнні роки виснажливої роботи. Все, за що б не брався, робив з душею.

Василь Юстимович – гостинний господар та цікавий співрозмовник. Господь благословив його на довге життя при ясному розумі та відмінній пам’яті. Він досі пам’ятає, як називається його військовий командир, з трепетом згадує більше сорока років вчительства, чітко пригадує багатьох жителів Вапнярки, та навіть місцезнаходження вапнярських підприємста та установ. Втім аж ніяк не сподівався дідусь зустріти своє 100-річчя в час війни. Болить його душа за долю України, її людей, але він твердо вірить, що справедливість буде відновлена – українці неодмінно переможуть. І пообіцяв присутнім, що в такому ж складі гостей зустріне Перемогу і побажав усім миру і добра.

💐Від усієї Вапнярської громади вітаємо Вас, ВАСИЛЮ ЮСТИМОВИЧУ! Бажаємо Вам Божої ласки, міцного здоров’я та світлої пам’яті. Ви вже багато чого побачили на своєму віку: щастя, радість, любов, дружбу, успіх. Тому, в цей день, у віншувальників лише одне головне побажання: будьте завжди здоровим під мирним українським небом!💙💛

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь