17 БЕРЕЗНЯ - ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА ТА ПОБУТОВОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ НАСЕЛЕННЯ

Дата: 17.03.2024 09:20
Кількість переглядів: 115

 Фото без опису

  Шановні працівники житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення! Прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята!

 У цей непростий час ми ще більше почали цінувати роботу комунальників, які забезпечують водою, світлом, теплом та чистотою населені пункти нашої громади. Раніше це були звичайні, повсякденні речі. А зараз вони набули надважливого значення, як і праця комунальників. Шановні керівники та працівники Вапнярського комунгоспу, КВЕП "Вапнярка Водоканал", всі, причетні до сфери комунальних послуг!  Висловлюємо щирі вітання та подяку за вашу роботу. Саме Ви допомагаєте створити комфорт та зручність повсякденного життя мешканців громади. Ваша професійна діяльність є невід’ємною складовою благополуччя нашої громади. Сьогодні важливо відзначити ваш високий рівень та сталеву витримку у виконанні роботи в умовах війни. Щиро дякуємо за те, що у ці складні часи боротьби за українську свободу ви завжди поруч і завжди оперативно приходите на допомогу тим, хто її потребує!

   Бажаємо всім працівникам комунальних служб та їхнім родинам добра, здоров’я, благополуччя та витримки. Зичимо фінансової стабільності, єдності в досягненні цілей, мудрості керівникам та згуртованості колективам! Хай щедрою до вас буде доля, обминають життєві негаразди.

 Швидкої Перемоги нам та мирного неба!

  З повагою, селищний голова Вапнярської громади Олександр Горенюк, старости Колоденського, Височанського, Вербівського та Марківського старостинських округів, депутатський корпус та виконавчий комітет.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь