ЗІ СВЯТОМ ВЕСНИ, КРАСИ ТА ЖІНОЧНОСТІ!

Дата: 08.03.2024 09:43
Кількість переглядів: 170

Фото без опису

 

  Шановні та чарівні наші жінки! Прийміть найщиріші вітання з прекрасним святом весни – Міжнародним жіночим днем!

 Щедрість та мудрість ваших сердець, сила духу, краса та ніжність – захоплюють  та спонукають до шляхетних вчинків і добрих справ. Усе найдорожче, що є у нашому житті – щастя, кохання, надія, радість, пов’язане з Жінкою - Берегинею людського роду. Ви наповнюєте життя сенсом, а будні - яскравими фарбами.
 Існує твердження, що жінки – слабка стать. Навпаки, жінки – це наш надійний тил, наша підтримка та опора. Більше того, багато хто з представників прекрасної половини сьогодні зі зброєю в руках захищають нашу країну, багато хто вносить свій велетенський внесок в перемогу на місцях.  Низько вклоняюсь матерям, чиї сини і дочки боронили і боронять нашу Батьківщину. Ви виховали справжніх патріотів, ваші тривоги та недоспані ночі сторицею повернуться добром, вдячністю від дітей та повагою від усієї України. 
 Тож любі наші жінки, дружини, дочки, мами, бабусі, і всі-всі представниці прекрасної статі! Як би не було важко, а в цей непростий для всієї нашої країни час дуже важливо не втрачати бойового духу, віри у Перемогу, а також оптимізму. Ви – наша підтримка і опора!
  Мирного неба над головою, здоров’я вам і вашим рідним, тепла і любові у серцях, а також невичерпної життєвої енергії! Зі святом вас, любі жінки!
   
З повагою та найщирішими побажаннями селищний голова Вапнярської громади Олександр Горенюк, старости Колоденського, Височанського, Вербівського та Марківського старостинських округів, депутатський корпус та виконавчий комітет Вапнярської селищної ради. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь