«ПЛІЧ-О-ПЛІЧ ВСЕУКРАЇНСЬКІ ШКІЛЬНІ ЛІГИ»: У ВАПНЯРСЬКІЙ ГРОМАДІ СТАРТУВАВ ІІ-Й ЕТАП ЗМАГАНЬ

Дата: 15.02.2024 14:10
Кількість переглядів: 51

Фото без опису

 У Вапнярці розпочався ІІ-й етап змагань регіонального етапу всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» з баскетболу серед учнів закладів загальної середньої освіти територіальної громади. Захід відбувся за ініціативою Президента України під загальним гаслом «Разом переможемо».

 На початку змагань юні баскетболісти хвилиною мовчання вшанували пам`ять усіх військових і мирних громадян хто віддав своє життя через вторгнення російських окупантів в Україну. Селищний голова Вапнярської громади Олександр Горенюк, начальник Тульчинської районної військової адміністрації Олександр Гаврилюк разом із заступниками Сергієм Чепернатим та Володимиром Скалієм, начальником Відділу освіти, культури, молоді та спорту Світланою Ревтюх привітали учасників змагань та вболівальників баскетболу. «Майже 300 тис. учнів з усієї України беруть участь в цих змаганнях. Тульчинський район, в свою чергу, представлений 248 командами. Проведенню такого роду ігор ми, перш за все, завдячуємо нашим захисникам, адже завдяки їм ми можемо займатися спортом і розвивати нашу талановиту спортивну молодь під відносно мирним небом», - сказав начальник Тульчинської РВА Олександр Гаврилюк, побажав учасникам захоплюючої гри та спортивних перемог. А також передав вітання від начальника Вінницької ОВА Сергія Борзова та набори спортивного інвентарю для команд територіальної громади.

 Участь у ІІ-му етапі взяли чотири команди, які представляли Вапнярський ліцей № 1 та Вапнярський ліцей № 2. Змагання відбувалися серед юнаків та дівчат окремо. Зійшовшись у баскетбольних дуелях юні спортсмени та спортсменки показали цікавий, емоційний баскетбол.Після напруженої боротьби І місце серед юнаків здобула команда Вапнярського ліцею № 1,друге місце виборола команда Вапнярського ліцею № 2. Серед серед дівчат І місце посіла команда Вапнярського ліцею № 2,а ІІ місце виборола команда Вапнярського ліцею № 1.

 По завершенню гри та підбиття підсумків, заступник селищного голови Володимир Василенко нагородив переможців та призерів Дипломами та кубками. Вітаємо переможців ІІ-го етапу всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» з баскетболу серед учнів закладів загальної середньої освіти та бажаємо подальших досягнень у наступних етапах всукраїнських змагань!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь