ЗІ СВІТЛИМ І ЧИСТИМ ХРЕЩЕННЯМ ГОСПОДНІМ!

Дата: 06.01.2024 08:57
Кількість переглядів: 101

Фото без опису

 

  За новим церковним календарем православні віряни відзначають Водохреще 6 січня. Це  - одне з найвеличніших релігійних свят. Це день очищення і оновлення, коли Господь охрестився в річці Йордан. Обряд хрещення здійснив Іоан Предтечі, коли Ісусу Христу було 30 років. Тоді з'явився Святий Дух, який мав вигляд голуба.
  Христос Хрещається! Щиро вітаємо Вапнярську громаду з Хрещенням Господнім, зі святим Богоявленням! Сьогодні велична подія в історії християнства – хрещення Божого Сина, Спасителя світу Ісуса Христа. Також Хрещення пов’язане з приходом на землю Господа – Богоявленням. Водохреща для українського народу символізує очищення душі, зміцнює нашу віру в перемогу добра, укріплює сподівання на краще майбутнє. Також вважається, що саме в цей день Бог приходить у світ і благословляє на добрі справи.

  Сьогодні ми просимо у Господа захисту та благословення для наших воїнів-захисників, які обороняють від ворога українську землю. Нехай свята Йорданська вода змиє усі негаразди та турботи, очистить душу від сумнівів та зневіри, а тілу дарує життєдайну енергію. Хай Всевишній дарує нам таку бажану Перемогу.

  З повагою – селищний голова Вапнярської громади Олександр ГОРЕНЮК, старости Колоденського, Височанського, Вербівського та Марківського старостинських округів, депутатський корпус та виконавчий комітет Вапнярської селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь