ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

Дата: 01.01.2024 10:54
Кількість переглядів: 122

ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ

НАЧАЛЬНИКА КП "ВАПНЯРСЬКИЙ ККП" -

ВАСИЛЯ ВАСИЛЬОВИЧА БАРАСІЯ!

Фото без опису

 

 Сьогодні, першосічневої днини, свій ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ святкує хороша та щира людина, доброзичливий та привітний чоловік, працьовитий та відповідальний фахівець своєї справи, розважливий та мудрий керівник, начальник комунального підприємства "Вапнярський комбінат комунальних послуг", а ще справжній патріот своєї країни - керівник громадського формування з охорони громадського порядку "КОРС" Вапнярської ТГ - ВАСИЛЬ ВАСИЛЬОВИЧ БАРАСІЙ! У цей святковий день прийміть наші найщиріші побажання доброго здоров'я і щастя з нагоди Вашого дня народження! А також вітаємо Вас зі святом Василя! Нехай Ваш Ангел-охоронець завжди буде поруч та оберігає від негараздів та біди. 

  Бажаємо, щоб Ваше життя було насичене радісними подіями, його нові сторінки заповнювалися яскравими зустрічами, приємними клопотами і плідними справами. Від щирого серця бажаємо успіху та твердості у виконанні намічених цілей, підтримки і розуміння з боку колег та близьких людей. Нехай збуваються Ваші мрії, множаться можливості, успішно йдуть всі справи і вистачає сил та енергії для нових звершень. Нехай всі Ваші бажання стануть реальністю, а пані Удача відвідує Ваше життя частіше. Успіхів Вам у роботі, сонячних днів, добробуту і родинного затишку, щодня приємних сюрпризів, натхнення, нових здобутків, гармонії і щедрих Божих благословінь під мирним українським небом!  

  З повагою та найщирішими побажаннями селищний голова Вапнярської громади Олександр Горенюк, старости Колоденського, Височанського, Вербівського та Марківського старостинських округів, депутатський корпус та виконавчий комітет Вапнярської селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь