З ПРИЙДЕШНІМ 2024 РОКОМ!

Дата: 31.12.2023 12:28
Кількість переглядів: 194

Фото без опису

 

 Шановні жителі Вапнярської громади, гості та друзі краю! Прийміть щирі вітання з Новим 2024 роком! Відходить у минуле 2023 рік, другий складний рік для нашої держави, нашої громади, наших громадян, адже ворог не полишає своїх планів щодо знищення української нації. Ми з вами прожили дуже важкий рік війни, сповнений болю, втрат, але одночасно – повний мужності, стійкості та віри в Перемогу.

  За цей рік ми навчилися працювати в умовах війни, зуміли віднайти шляхи для виконання нових завдань, які ставив перед громадою час, направляли зусилля – першочергово допомоги та підтримки ЗСУ. Забезпечили діяльність підприємств критичної інфраструктури, працювали над виконанням різних програм розвитку громади. Дякуємо усім за підтримку та розуміння!

  Наші захисники ціною свого життя продовжують боронити цілісність та незалежність країни та зустрінуть 2024 рік зі зброєю в руках, захищаючи кожного з нас.

  Останні роки змінили нас, змінили наші цінності, наш світогляд. Ми тепер знаємо, що значить бути щасливими. Щастя – не в достатку, а в праві жити вільно на своїй землі, будувати своє майбутнє за своїми планами і бути впевненим у дні завтрашньому дні, щоб в прийдешньому році здійснилося найзаповітніше – повернувся мир у наш рідний Український дім, а з ним – і здоров’я, добробут, благополуччя та злагода.

  Просімо у Бога захисту і благодаті для наших воїнів, щоб всі вони повернулися здоровими і неушкодженими, а на полі битви їх оберігав Ангел-охоронець. Добра, світла й тепла – кожній домівці! Радості і захисту – нашим дітям! Щастя – кожній родині!

  З прийдешнім Новим Роком! Хай буде мир у нашій рідній Україні!

  З повагою та найщирішими побажаннями  селищний голова Вапнярської громади Олександр ГОРЕНЮК, старости Колоденського, Височанського, Вербівського та Марківського старостинських округів, депутатський корпус та виконавчий комітет Вапнярської селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь