З ДНЕМ ПРАЦІВНИКІВ СІЛЬСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА УКРАЇНИ!

Дата: 19.11.2023 08:31
Кількість переглядів: 134

 Фото без опису

 

 Шановні працівники аграрних підприємствфермери та одноосібники Вапнярської громади, ветерани сільського господарстваВ третю неділю листопада українці традиційно відзначають День ПРАЦІВНИКІВ СІЛЬСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА. Це професійне свято було засноване 7 жовтня 1993 року Указом Президента України на підтримку ініціативи працівників агропромислового комплексу України. Щиро вітаємо вас з професійним святом – Днем працівників сільського господарства!

 Завдяки вашій наполегливій щоденній праці та умілому господарюванню у кожній українській оселі є і хліб, і до хліба. Тому щиро дякуємо всім, хто присвятив себе цій нелегкій, але такій важливій галузі – хліборобам, механізаторам, тваринникам, організаторам та ветеранам агропромислового виробництва, – за любов до землі, мудрість і витримку, особливо в наш надскладний час. Дякуємо за стійкість, за підтримку армії, за людяність, за самовіддану багаторічну працю на благо громади.Сьогодні перед вами повсякчас постають нові виклики, пов'язані з воєнним часом, проте ви працюєте, сієте і садите, незважаючи ні на що.

 Особливу шану висловлюємо героїзму і відданій праці аграріїв в складних умовах сьогодення, спричинених збройною агресією рф. Заміновані поля, тисячі знищених та пошкоджених об’єктів інфраструктури і одиниць сільськогосподарської техніки – в таких умовах, ще й під ворожими обстрілами, аграрії щодня продовжують сіяти і збирати урожай та дбати про тварин.

 Окремо варто висловити вдячність всім аграріям, які нині зі зброєю в руках боронять рідну землю від ворога! Низький Вам уклін та Божого благословення!

 Ми цінуємо внесок кожного і кожної та безмежно вдячні працівникам сільського господарства за щоденну працю й наполегливість, які шанують не лише українці, але й весь світ! Нехай ваша нелегка праця і надалі буде запорукою продовольчої безпеки нашої громади та України в цілому. Бажаємо всім успіхів у праці, міцного здоров’я, нехай щедро родять ниви, хай над ними буде мирне небо, завжди світить сонце, а в кожному домі будуть добро та злагода!

Разом – до Перемоги. Слава Україні!

 З повагою та щирими побажаннями селищний голова Вапнярської селищної ради Олександр Горенюк, старости Колоденського, Височанського, Вербівського та Марківського старостинських округів, депутатський корпус та виконавчий комітет.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь