ВІТАННЯ ПРАЦІВНИКАМ СОЦІАЛЬНОЇ СФЕРИ З НАГОДИ ПРОФЕСІЙНОГО СВЯТА

Дата: 05.11.2023 08:35
Кількість переглядів: 115

Вітання працівникам соціальної сфери з нагоди професійного свята

 

 Щорічно в першу неділю листопада в Україні відзначають День працівника соціальної сфери. Цього дня прийнято вітати всіх, хто працює в сфері соціального захисту та обслуговування людей.

День працівників соціальної сфери – це професійне свято людей, які присвятили себе суспільству та допомозі людям. У цій сфері працюють люди небайдужі, сповнені душевного тепла, адже основу будь-якої соціальної роботи становлять любов, милосердя, співчуття. Вашу турботу відчувають широкі верстви населення. Ви першими приходите на допомогу, підтримуєте людину саме тоді, коли ця допомога потрібна найбільше, як в мирний час, так і в час війни: щоденно допомагаєте незахищеним верствам населення, ВПО, військовим, всіх, хто до вас звертається. Прийміть щирі слова вдячності за самовіддане служіння людям та відданість роботі.

 Щиро вітаємо усі соціальні служби Вапнярської громади з професійним святом. Ваша жертовна, щоденна праця — безцінна, бо завдяки кожному з Вас допомогу та підтримку отримують люди, які її потребують.

 Хай не згасає у Ваших серцях віра та любов, не вичерпується натхнення до роботи, а те добро, яке Ви щоденно даруєте іншим, сторицею повертається до Вас. Бажаємо усім миру та перемоги! А кожному з вас – щастя, сімейного затишку, міцного здоров’я та відчуття важливості справи, яку ви робите!

 З повагою та найщирішими побажаннями селищний голова Вапнярської селищної ради Олександр Горенюк, старости Колоденського, Височанського, Вербівського та Марківського старостинських округів, депутатський корпус та виконавчий комітет.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь