ІЗ ВСЕУКРАЇНСЬКИМ ДНЕМ ДОШКІЛЛЯ!

Дата: 24.09.2023 10:35
Кількість переглядів: 237

Фото без опису

 

  Шановні вихователі та всі працівники дошкільних закладів Вапнярської громади: директори, вихователі, помічники вихователів, музичні керівники, кухарі та всі інші цінні працівники дитячих садочків, прийміть найщиріші вітання з професійним святом - Всеукраїнським днем дошкілля.

 Дошкільний вік - особливо важливий і відповідальний період у житті дитини: формується особистість і закладаються основи здоров’я.

 З ранку до вечора про наших малюків піклуються досвідчені вихователі та допомагають їм невтомні руки нянь. Саме ви виховуєте нашу малечу, допомагаєте пізнати секрети навколишнього світу, вчитися любити та берегти, навчаєте дітей азів самостійності, правилам поведінки, готуєте до вступу до школи.

 Вихователь – людина, в якій поєднані: вдача, фах, талант, майстерність, любов, відданість і доброта. Прекрасні і неповторні, поступливі і непохитні, спроможні радіти і бачити прекрасне, не зважаючи на різні життєві обставини, саме такими є наші працівники дошкільної освіти.

 Ви – прекрасні і неповторні, щирі і уважні, поступливі і непохитні, спроможні радіти і бачити прекрасне, незважаючи на різні життєві обставини, я к в мирний час, так і в період воєнного стану. Нехай обрана вами за покликом серця, наполеглива, чесна, натхненна праця, збагачує світ мудрістю, знаннями, милосердям і людяністю. Нехай щодня усмішки вихованців дарують невичерпну енергію, красу і чарівність життя, що буде сповнене щастям, добробутом і натхненням, а в оселях ваших панують світло та злагода, в серці - добро та мудрість, а в житті - достаток і вдача. Міцного вам всім здоров`я, натхнення, любові, здійснення усіх мрій та сподівань, а головне нам усім – найскорішої ПЕРЕМОГИ!

  З повагою та найщирішими привітаннями, селищний голова Вапнярської селищної ради Олександр Горенюк, старости Колоденського, Височанського, Вербівського та Марківського старостинських округів, депутатський корпус та виконавчий комітет Вапнярської селищної ради.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь