ВІТАЄМО З ДНЕМ ЗНАНЬ, УКРАЇНО!

Дата: 01.09.2023 11:05
Кількість переглядів: 135

 Фото без опису

 Шановні освітяни, школярі! Дорогі батьки! Щиро вітаємо вас з Днем знань!

 Сьогодні, завдяки героїзму та мужності наших воїнів, знову відкриють свої двері школи. Учні Вапнярської громади вирушать у неймовірно цікавий світ знань, до професійного становлення та саморозвитку. Дякуємо за це нашим захисникам та захисницям. У черговий раз вклоняємося всій освітянській спільноті Вапнярської ТГ. Від початку повномасштабного московського вторгнення, освітяни опинилися на передовій волонтерського фронту. Вчителі організували у школах плетіння маскувальних сіток, пошиття та виготовлення необхідних речей для ЗСУ. За кошти освітян придбано для фронту автомобілі, бронежилети, каски та інші засоби захисту військових. Ви приклад справжніх патріотів України. У черговий раз повторюємося. Освітяни Вапнярського краю - найкращі професіонали своєї справи.  У час миру і в час війни.

 Щиро вітаємо з найбільшим святом у їх житті наших першокласників, які за ручку з батьками, бабусями і дідусями вперше ступають на поріг школи. У вашому житті починається нова, дуже важлива сторінка. Вас чекає захоплююча подорож у країну знань.

 Також окремо вітаємо учнів випускних класів. Цей рік для Вас буде особливим. Це вибір професії, перші кроки у самостійне життя. Дякуємо всім, хто долучився до належної підготовки укриттів у навчальних закладах громади. Ми не маємо права ставити під загрозу життя та здоров’я наших дітей. Адже діти - це майбутнє України, наша гордість і віра у майбутнє. За кожного з них Україна веде зараз кровопролитну війну. Миру всім нам після такої бажаної Перемоги! З Днем знань! Слава Україні!

 З повагою, селищний голова Вапнярської селищної ради Олександр Горенюк, старости Колоденського, Височанського, Вербівського та Марківського старостинських округів, депутатський корпус та виконавчий комітет. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь