У ВАПНЯРЦІ ВІДКРИЛИ АЛЕЮ СЛАВИ ЗАГИБЛИМ ГЕРОЯМ

Дата: 24.08.2023 14:24
Кількість переглядів: 269

Фото без опису

  24 серпня 2023 року у Вапнярці в День Незалежності України відбулося відкриття Алеї Слави загиблим Героям Вапнярської громади. Її облаштували біля Меморіалу Одвічної боротьби українського народу та свободу та незалежність на Привокзальній площі. У заході взяли участь керівництво громади та району, старости сіл, працівники Вапнярської селищної ради, представники установ і організацій краю, військовослужбовці, волонтери, родичі загиблих земляків, небайдужі жителі.

 Під час відкриття священнослужителі громади відслужили заупокійну панахиду та окропили Алею освяченою водою. Свою шану та повагу, вдячність за подвиг Героїв-земляків висловили селищний голова Вапнярської селищної ради Олександр Горенюк та заступник начальника Тульчинської районної військової адміністрації Володимир Скалій. "...Вони віддали найдорожче — своє життя, захищаючи суверенітет та територіальну цілісність держави. Саме їм ми завдячуємо тим, що маємо можливість щоранку прокидатися в себе вдома, працювати та жити. Пам'ятати про них і бути гідними такої жертви — обов'язок кожного з нас. Кожне загублене життя — непоправна втрата для батьків, сім'ї, друзів, нашої громади та всієї України. Світлий спомин про наших Героїв назавжди залишиться у наших серцях. Вічна слава полеглим Героям!", — сказав Олександр Горенюк під час виступу.

Щемливо лунали над площею «Слава Україні! Героям Слава» у пісенному виконанні Анни Прасол. В рамках відкриття відбулося нагородження Подяками та Хрестом Залізного Стрільця волонтерів, активістів громади, небайдужих жителів за допомогу та підтримку захисників України, добровольців та переселенців, за їх стійку патріотичну позицію та гуманізм і милосердя.

 Учасники заходу поклали живі квіти до Алеї Слави загиблим воїнам та Меморіалу Одвічної боротьби українського народу за свободу і незалежність та вшанували Героїв хвилиною мовчання.

 Вічна пам’ять воїнам! Слава Україні! Слава українським захисникам!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь