З ДНЕМ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА, УКРАЇНО!

Дата: 23.08.2023 08:18
Кількість переглядів: 102

Фото без опису

 

 Шановні жителі та друзі Вапнярської громади! 

Від щирого серця вітаємо вас із Днем Державного Прапора України!

 Прапор – один з найголовніших символів для кожного українця. Наш народ ніс його через покоління національно-визвольної боротьби, через революції і Майдани, через геноцид та війни. Він є символом суверенітету і незалежності.  Сьогодні прапор України – це, найперше, символ мужності й відваги, боротьби за свободу та незалежність нашої Батьківщини. Під ним наші Герої йдуть у бій, здійснюють подвиги. Синьо-жовтий стяг – це прапор нашої Перемоги! Останні півтора року український прапор став найбільш впізнаваним у світі. Українці виборюють незалежність та свободу під стягом, який поєднує синій та жовтий кольори. Ці кольори змушують битися в унісон серця українських синів та доньок в різних куточках планети, а особливо в звільнених з російської окупації українських містах та селах.

 Висловлюємо глибоку шану всім людям, що стояли біля витоків відродження Незалежності та національних символів. Схиляємо голови перед героями минулого та сучасності, хто поклав життя та здоров’я захищаючи нашу синьо-жовту Україну. Маємо щоденно пам’ятати про подвиг наших воїнів, які повертають український прапор на деокуповані території. Шануймо синьо-жовтий стяг та пам’ятаймо про жертву кожного покоління українців в боротьбі за суверенну державу!

 Слава нашому прапору! Прапору минулих, сьогоднішніх і майбутніх перемог! Миру всім нам після перемоги над московським злом!

  Слава Україні! Героям Слава!

 З повагою, селищний голова Вапнярської селищної ради Олександр Горенюк, старости Колоденського, Височанського, Вербівського та Марківського старостинських округів, депутатський корпус та виконавчий комітет Вапнярської селищної ради. 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь