З ДНЕМ МАТЕРІ!

Дата: 14.05.2023 08:10
Кількість переглядів: 279

Фото без опису

 

Дорогі наші українські матусі!

Зі святом вас, рідні, – з Днем матері!

 Будьте здоровими, будьте щасливими і будьте зараз сильними! Тому що на вас, на вашій потужній енергії материнської любові, тримається абсолютно усе. Тому що без вас не було би нічого. Без вас не було би й самого життя. 

 Знаємо, що кожній з вас зараз тривожно. Не за себе, а за  тих, кого ви народили. За тих, кого місяцями вчили ходити, говорити та читати. За тих, з ким ви годинами сиділи над уроками і кого тримали за руку під час хвороби. За тих, кому пояснювали, що таке добре, а що таке погано. За ваш найбільший скарб – за ваших дітей. Знаю, що кожна з вас готова віддати усе, для того, щоб захистити їх від куль, від ракет, від паніки, від сліз та від страху. Просимо вас, тримайтеся і не бійтеся! Моліться та вірте тільки у хороше! І пам’ятайте, що сила вашої любові дійсно здатна творити дива.

 Бажаємо кожній матусі Вапнярської громади ніколи не знати відчуття страху за свою дитину і не знати, що таке нездоланна відстань між вами. Зичимо матерям, які чекають синів та дочок з війни, і матерям, які самі пішли на фронт, скорої зустрічі зі своїми дітьми. І бажаємо сил та терпіння кожній жінці нашої громади, у якої війна забрала рідну дитину. Ваші діти зараз дивляться на вас з небес і менше за все вони хочуть бачити ваші сльози. Знайте, що ви виховали чудових людей з великої літери, і, будь ласка, тримайтеся заради ваших янголів. Хай кожна мама буде щасливою і хай у кожної мами буде змога радіти посмішці своєї дитини. І хай буде мирною та квітучою наша з вами спільна мати, наша ненька-Україна!

 Слава Україні! І слава українським матерям, які виховали справжніх Героїв!

З повагою та шаною селищний голова Вапнярської ТГ Олександр Горенюк, старости Колоденського, Височанського, Вербівського та Марківського старостинських округів, депутатський корпус та виконавчий комітет Вапнярської селищної ради.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь