З ДНЕМ ЄВРОПИ!

Дата: 09.05.2023 08:53
Кількість переглядів: 131

Фото без опису

 

Щиро вітаємо європейську Україну з Днем Європи!

 Україна, ще з часів Трипілля, була частиною європейської цивілізації. Україну та Європейський Союз єднають спільні цінності, історія та культура, демократія і свобода. Але найголовніше, єднає те, що саме Україна завжди стоїть на передовій захисту демократичної та вільної Європи від диких азійських орд.

 Як і наші пращури-лицарі Київської Русі, козаки Гетьманщини, бійці УНР та вояки УПА, українські Герої сьогодення на смерть стоять за те, щоб новітня московська орда не прорвалася на захід, щоб московські орки не бомбили мирні європейські міста.

 Вся Україна міцно стоїть проти ворога, бо Європа - наш спільний дім, який ми разом будуємо та захищаємо. Українська нація – це опора та захист всієї європейської цивілізації. Тому дуже важливо, що вже другий рік поспіль, українці разом з усіма європейцями відзначають День Європи. 

 У черговий раз хочемо подякувати нашим європейським партнерам за допомогу і підтримку у боротьбі з московським агресором у боротьбі за майбутнє України та Європи. Щиро дякуємо європейським містам-побратимам та містам-партнерам Вапнярської ТГ за гуманітарну допомогу України. Ми по-справжньому відчули, що таке об’єднана Європа, хто такі справжні друзі та побратими. Разом перемогли нацизм, разом переможемо московський рашизм.

Вітаємо усіх нас з Днем Європи. Дай нам Боже терпіння та рішучості на шляху до нашого Європейського майбутнього. Бажаємо здоров’я, добробуту на миру після перемоги над світовим рашистським злом!

 З повагою селищний голова Вапнярської ТГ Олександр Горенюк, старости Колоденського, Височанського, Вербівського та Марківського старостинських округів, депутатський корпус та виконавчий комітет Вапнярської селищної ради. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь