Про скликання сесії!!!

Дата: 19.04.2023 14:15
Кількість переглядів: 151

Фото без опису

ВАПНЯРСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ТУЛЬЧИНСЬКОГО РАЙОНУ ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 19 квітня 2023 року                      № 49-О                             смт. Вапнярка

 

Про проведення позачергової

40 сесії VIII скликання

 

                    Відповідно до пункту 8 частини 4 статі 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», скликати  позачергову сорокову сесію VIII скликання Вапнярської селищної ради  20 квітня 2023 року о 14:00 год., в сесійному залі Вапнярської селищної ради:

 

На розгляд сесії винести такі питання:

  1. Про внесення змін до рішення 35 сесії VIII скликання від 20 грудня 2022 року " Про бюджет Вапнярської селищної територільної громади на 2023 рік».
  2. Про внесення змін до Програми Про відшкодування пільг з оплати послуг зв’язку окремим категоріям громадян  Вапнярської ТГ на 2023 рік. 
  3.  Про внесення змін до Програми соціально-економічного розвитку на 2023 рік Комунальної установи « Центр надання соціальних  послуг» Вапнярської селищної  ради
  4. Про внесення змін до Програми відшкодування різниці між розміром ціни (тарифу) на житлово-комунальні послуги та розміром економічно-обгрунтованих витрат на їх виробництво (надання) для населення Вапнярської ТГ на 2023рік
  5. Про внесення змін до Програми Про затвердження Програми благоустрою населених пунктів Вапнярської ТГ на 2023 рік
  6. Про внесення змін до Програми соціального захисту по наданню соціальних послуг соціально-незахищеним громадянам, сім’ям, що опинилися в складних життєвих обставинах та іншим категоріям громадян Вапнярської територіальної громади на 2023 рік.
  7. Про затвердження Програми фінансового забезпечення Комунального некомерційного підприємства «Вапнярського медичного центру первинної медико-санітарної допомоги» Вапнярської селищної ради на 2023 рік .
  8. Про деякі питання отримання гуманітарної допомоги.
  9. Про затвердження акта приймання-передачі дарунка до комунальної власності Вапнярської територіальної громади.
  10. Про внутрішньовідомчу безоплатну передачу  основних засобів, що знаходяться на балансі  Вапнярської селищної ради, на баланс КП«Вапнярський ККП».
  11. Про затвердження акта приймання-передачі гуманітарної допомоги до комунальної власності Вапнярської територіальної громади.
  12. Про затвердження актів приймання-передачі гуманітарної допомоги.
  13. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування КВЕП «Вапнярка водоканал», для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води), (код згідно КВЦПЗ - 11.04)
  14. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Грекул Оксані Валеріанівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (02.01).
  15.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Стахову Олександру Миколайовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (02.01).
  16. Про  надання земельної ділянки у власність гр. Кругляк Оксані Валеріївні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (02.01).
  17. Про  надання земельної ділянки у власність гр. Оверченку Юрію Олеговичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (02.01).
  18. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності, що розташована за межами с. Вербова Тульчинського району Вінницької області.
  19. Про  розірвання договору оренди з ПрАТ «Київстар».
  20. Про  надання дозволу на укладення договору оренди землі з ТОВ «Юкрейн Тауер Компані»
  21. Про проведення інвентаризації земель (надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель).
  22. Про включення до переліку вільних земельних ділянок, комунальної власності Вапнярської селищної ради які підлягають для продажу права оренди на конкурентних засадах (земельних торгах) та про надання дозволу на виготовлення документації із землеустрою.
  23. Про  надання дозволу ФОП Ковальському М.В. на виготовлення проекту землеустрою з метою передачі земельної ділянки в оренду для будівництва та обслуговування адміністративних будинків, офісних будівель компаній, які займаються підприємницькою діяльністю, пов’язаною з отриманням прибутку (код КВЦПЗ – 03.10).
  24. Про надання дозволу на виготовлення технічної  документації із землеустрою щодо розподілу земельної ділянки.
  25. Про затвердження протоколу про результати електронного аукціону.
  26. Про надання Височанській гімназії-філії Вапнярського ліцею №2 Вапнярської селищної ради дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти.
  27. Про надання Марківській гімназії-філії Вапнярського ліцею №2 Вапнярської селищної ради дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти.
  28. Про надання Височанському ЗДО «Сонечко» дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти.
  29. Про надання Марківському ЗДО «Сонечко» дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти.
  30. Про надання Антопільському ЗДО «Чебурашка» дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти.
  31. Про надання КЗ Вербівському ЗДО «Дзвіночок» дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти.
  32. Про надання КЗ «Вапнярська ДМШ» дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти.
  33. Усний депутатський запит.
  34. Різне.

 

 

Селищний голова                                                     Олександр ГОРЕНЮК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь