Підготовка до вступної кампанії 2023 року

Дата: 29.03.2023 12:55
Кількість переглядів: 109

 

Фото без опису

24 березня 2023 року, за участю міністра освіти і науки України Оксена Лісового відбулася нарада з керівним складом закладів фахової передвищої та вищої освіти з питань підготовки до вступної кампанії 2023 року.

Фото без опису

«Дякую за те, що тримаєте освітній фронт, за кожну перемогу всупереч усім загрозам. Попереду в нас надзвичайно велика робота, але спільно ми відбили першу атаку й фокусуємося на розвиток та відновлення. Важливими завданнями, які потрібно враховувати під час вступної кампанії цього року, є насамперед питання міграції, реінтеграції окупованих територій, відновлення та безпека під час проведення вступної кампанії. Тобто головне – людина і збереження людського потенціалу, зокрема через сприяння у поверненні молоді з-за кордону і з окупації до української системи цінностей. Це складні завдання, але з усіма ними ми впораємося», – зазначив Оксен Лісовий.

Фото без опису

Під час наради окреслено головні новації вступної кампанії 2023 року. Насамперед ключовим інструментом цьогорічної вступної кампанії стає особистий електронний кабінет вступника, що надає можливість швидко і у зручному для вступника місці та часі в дистанційному режимі внести необхідні дані для подання заяв як на вступні випробування у закладі освіти, так і на участь у конкурсному відборі, а також підтвердити свій вибір місця навчання.

Докладніше: bit.ly/3JHC1Sf


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь