Електронні журнали – перспективний крок до цифровізації освіти

Дата: 27.03.2023 15:46
Кількість переглядів: 85

Фото без опису

 

 

 З 1 вересня 2022 року в 5 закладах загальної середньої освіти громади впроваджено електронні класні журнали. Це означає, що паперові журнали, у яких кульковою ручкою заносились дані про учнів, відвідування, теми уроків, оцінки – вже в минулому. Такому масштабному кроку цифровізації цього напрямку ведення ділової документації в школі передувала участь протягом минулого 2021 - 2022 навчального року  у систематичних Zoom-вебінарах порталу «Нові знання» педагогів громади. 

 Переваги ведення електронного журналу: електронний облік відвідування, використання електронних підручників, доступ батьків здобувачів освіти до журналу, перегляд розкладу та інформації про школу, статистичні вибірки з внесених даних, зручне спілкування та обмін інформацією між усіма учасниками освітнього процесу, економія часу для класного керівника. Портал «NZ.UA» автоматично синхронізується з системою «ІСУО», «КУРС: Школа» та не потребує додаткової оплати з боку закладу освіти.

 Передумовою впровадження електронного журналу було ухвалення на педагогічній раді кожного закладу Положення про електронний журнал, Інструкції з ведення електронного журналу, наказ про виконання рішення педагогічної ради, надання згоди на обробку персональних даних. Алгоритм дій було надано компанією ТОВ «НОВІ ЗНАННЯ». 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь