Пошук

ВІДБУЛАСЯ 39 ПОЗАЧЕРГОВА СЕСІЯ ВАПНЯРСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 16.03.2023 19:45
Кількість переглядів: 276

 16 березня 2023 р. відбулася 39 позачергова сесія Вапнярської селищної ради, участь в якій взяли 15 місцевих депутатів. Розглянуто 27 питань порядку денного, народними обранцями обговорено та затверджено ряд рішень.

 Серед різного було обговорено план робіт в ході весняного благоустрою в громаді, території, які потребують нагального розчищення та облагородження, а також узгоджено алгоритм дій та залучення до цьогорічного місячника з благоустрою не лише комунальних служб, а й трудових колективів бюджетних установ і закладів, небайдужої громадськості.

 Зокрема, селищний голова Олександр Горенюк анонсував про відкриття у Тульчинській центральній районній лікарні оновленої палати виписки новонароджених пологового відділення, яке відбулося вчора в рамках проекту «Щаслива доля». 💸Саме за співфінансування та допомогу в реалізації цього проекту з проведення реконструкції палати для виписки породіль в Тульчинській опорній лікарні Вапнярська селищна рада отримала Подяку, адже завдяки виділеним коштам з місцевих бюджетів, в тому числі і Вапнярської громади,у співпраці з друзями-меценатам вдалося повністю оновити приміщення.

 Також на сесійному засіданні торкнулися питання відновлення вуличного освітлення в громаді. Після моніторингу і детального огляду існуючих мереж було виявлено в деяких місцях відсутність кабелю, тому зараз комунальні служби працюють над вирішенням цього питання. Після завершення ремонтних робіт буде відрегульовано систему автоматизації включення і виключення ламп вуличного освітлення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь