14 БЕРЕЗНЯ - ДЕНЬ УКРАЇНСЬКОГО ДОБРОВОЛЬЦЯ

Дата: 14.03.2023 08:15
Кількість переглядів: 268

 

Фото без опису

 

 Сьогодні у нашій країні відзначається День українського добровольця. Ця пам’ятна дата була встановлена, аби вшанувати мужність та героїзм захисників незалежності, суверенітету й територіальної цілісності нашої держави.

 Зараз, коли Україна переживає найбільше випробування у своїй новітній історії – повномасштабну збройну боротьбу з російським агресором, добровольцями стало ще більше відважних захисників, які зі зброєю в руках боронять Батьківщину.

 Українські добровольці – це весь наш нескорений народ. Це професійні військові, які сміливо зустрічають ворога на передовій і захищають рідну землю. Це хлопці з територіальної оборони та правоохоронних органів. Це рятувальники, працівники комунальних підприємств, критичної інфраструктури міст, волонтери. Це кожен, хто не залишився осторонь і щоденно вносить свій вклад на шляху до перемоги. Нашої з вами перемоги!

 У цей день бажаємо нам всім мирного неба і якнайшвидшої перемоги. Нехай янгол-охоронець береже наших воїнів та допомагає подолати ворога!

Слава героям! Слава Україні!

 З повагою селищний голова Вапнярської ТГ Олександр ГОРЕНЮК, старости Колоденського, Височанського, Вербівського та Марківського старостинських округів, депутатський корпус та виконавчий комітет Вапнярської селищної ради. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь