З МІЖНАРОДНИМ ЖІНОЧИМ ДНЕМ!

Дата: 08.03.2023 07:35
Кількість переглядів: 333

                                     Фото без опису

 Дорогі жінки Вапнярської територіальної громади! Прийміть найщиріші вітання зі святом весни – Міжнародним жіночим днем!

    Сьогодні ведуться гострі дискусії з приводу  доцільності відзначати  8-го березня жіноче свято з огляду на його історію.   Однак Міжнародний жіночий день – це не просто день, коли чоловіки вітають своїх коханих жінок, дівчат, доньок та матерів зі святом, висловлюють свої почуття, дарують  квіти та подарунки. Це день визнання за жінкою права бути такою, як вона хоче.

    З давніх-давен українська  жінка завжди була берегинею домашнього вогнища, займалася господарством, вихованням дітей, створювала затишок в оселі, була вірною подругою своєму чоловікові.  У сучасному суспільстві   – це самодостатня особистість, яка прагне і до професійної реалізації, і до створення домашнього затишку.

  Сьогодні весь світ спостерігає за несамовитим і героїчним опором української нації,  яка тримає оборону всієї Європи.  У період російсько-української війни наші жінки роблять усе, аби зберегти свою родину, рід та цілу Україну. Вони беруть активну участь у суспільно-політичних подіях, у волонтерстві,  в обороні України, зокрема і на бойових позиціях. Жінки нашої громади невтомно працюють, проявляють справжній професіоналізм, високу відповідальність та старанність, допомагають воїнам Збройних Сил України, докладають усіх зусиль, аби наблизити  перемогу над ворогом.

    Дорогі матері, сестри, дружини, доньки, колеги, ваша небайдужість до долі України, майбутнього наших дітей є запорукою успіхів рідного краю і держави. Зичимо, щоб у вашій жіночій долі, і не тільки у святкові дні, було сонячно і затишно. Нехай надійною опорою для вас буде родина, яка немов весняне деревце, квітує і проростає новими пагінцями. Міцного здоров’я вам та Божого благословення у всьому, дорогі Берегині українського роду!

 З повагою та найщирішими побажаннями селищний голова Вапнярської ТГ Олександр ГОРЕНЮК, старости Колоденського, Височанського, Вербівського та Марківського старостинських округів, депутатський корпус та виконавчий комітет Вапнярської селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь