З ДНЕМ ДЕРЖАВНОГО ГЕРБА УКРАЇНИ!

Дата: 19.02.2023 10:04
Кількість переглядів: 146

Фото без опису

Шановні жителі громади!

 19 лютого Україна відзначає день Державного Герба України, одного із трьох державних символів нарівні з Державним Прапором України та Державним Гімном України.

 Тризуб – це відголос історії нашої нації та символ боротьби за суверенітет нашої Держави. Обравши знак Володимира Великого за національний символ, українці чітко означили власне коріння та історичне правонаступництво. Разом з старовинним княжим гербом ми пройшли шлях у тисячу років, зберегли власну ідентичність і здобули незалежну державу.

 Для сучасного покоління українців Тризуб – це символ з великим змістом. Не даремно вважається, що у ньому зашифроване слово «ВОЛЯ». Кожен патріот та свідомий українець схиляє голову перед Гербом своєї країни. Тим самим він схиляє голову перед своїми пращурами, які брали участь в розбудові нашої країни та відстоювали її самобутність.

 Вітаємо усіх з цим визначним днем! Шануймо наші державні символи-обереги. І нехай Державний Герб несе волю народу, додаючи сил кожному українцю на шляху до ПЕРЕМОГИ.

 З повагою селищний голова Вапнярської територіальної громади Олександр Горенюк, старости Колоденського, Височанського, Вербівського та Марківського старостинських округів, депутатський корпус та виконавчий комітет Вапнярської селищної ради.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь