З ДНЕМ ЄДНАННЯ, УКРАЇНО!

Дата: 16.02.2023 08:53
Кількість переглядів: 1131

Фото без опису

Шановні жителі Вапнярської територільної

громади, друзі та гості краю!

 Звертаємося до вас у цей величний день - День єднання українців! Щиро вітаємо усіх вас із цим величним святом! Святом, яке символізує єдність українців проти нового акту агресії з боку росії проти України. 

 Наша історія віками доводила, що українці мають залишити всі чвари та об’єднатися, щоб залишитися собою. Наша, Богом дана, земля опинилася на геополітичному перехресті. Тому українцям не судилося жити спокійно. Завжди знаходився загарбник, котрий хотів стерти не лише Україну, але навіть згадку про неї. І зупинити загарбника може лише єднання всіх українців.

 Ми вже рік живемо в стані війни. Перед нашою державою постали серйозні зовнішні та внутрішні виклики, які вимагають від  кожного з нас відповідальності, впевненості та конкретних дій.

 Це свято про нас. Об’єднаних, мужніх та рішучих!  Про нас — вільних! Нескорених! Об'єднаних великою ідеєю нашої спільної перемоги над тим, хто колись «набивався» нам у брати.  Ми вже показали  всьому світу нашу єдність. У нас одне велике європейське прагнення. Ми хочемо свободи й виборюємо її. Ми не зрадимо пам'ять загиблих героїв. Ми всі хочемо жити щасливо, а щастя любить сильних. Ми ніколи не вміли здаватися. Ми віримо у власні сили та продовжуємо разом будувати наше майбутнє. Тому що нас об’єднує любов до України.

 Ми сильні! Ми разом! Слава Україні! Героям слава!

  З повагою селищний голова Вапнярської територіальної громади Олександр ГОРЕНЮК, старости Колоденського, Височанського, Вербівського та Марківського старостинських округів, депутатський корпус та виконавчий комітет Вапнярської селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь