ВІТАЄМО ВІРЯН ЗАХІДНОГО ОБРЯДУ З РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ!

Дата: 24.12.2022 21:10
Кількість переглядів: 352

 Фото без опису

 25 грудня усі християни західного обряду відзначають Різдво Христове. Це особливе релігійне свято, що наповнює людські серця теплом і милосердям.  

 Шановні віряни західного обряду та всі жителі, гості та друзі Вапнярської територіальної громади, хто святкує Різдво Христове в ніч з 24 на 25 грудня! Щороку Ви першими маєте щасливу нагоду спостерігати на нічному небі спалах яскравої різдвяної зірки, промені якої несуть радісну звістку про народження Ісуса Христа у кожну домівку. В цей день ми відзначаємо Різдво Христове за григоріанським календарем як державне свято, разом із більшістю усього християнського світу, спільно із Європою.
   Сподіваємося, що у Різдво Христове всі віруючі щиро звернуть свої помисли до заповідей Божих та сповідуватимуть їх щодня.
   Щиро вітаємо вас всіх з Різдвом Христовим! Бажаємо, щоб у кожному домі був мир і спокій, гармонія і достаток. Нехай усі рідні зможуть знову зібратись за родинним столом. Любові і добра в кожну родину та кожну оселю!

 З повагою та щирими побажаннями селищний голова Вапнярської ТГ Олександр Горенюк, старости Колоденського, Височанського, Вербівського та Марківського старостинських округів, депутатський корпус та виконавчий комітет Вапнярської селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь