Про скликання сесії!!!

Дата: 06.12.2022 15:15
Кількість переглядів: 140

Фото без опису

ВАПНЯРСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ТУЛЬЧИНСЬКОГО РАЙОНУ ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від  06 грудня 2022 року                     № 254-О                              смт. Вапнярка

 

Про проведення позачергової

34 сесії VIII скликання

 

                    Відповідно до пункту 8 частини 4 статі 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», скликати позачергову тридцять четверту сесію VIII скликання Вапнярської селищної ради  08 грудня 2022 року о 14:00 год., в сесійному залі Вапнярської селищної ради:

 

На розгляд сесії винести такі питання:

  1. Про внесення змін до рішення 21 сесії VIII скликання від 21 грудня 2021 року "Про затвердження бюджету Вапнярської   територіальної громади на 2022 рік».

  2. Про внесення змін до структури та штатного розпису Відділу освіти, культури, молоді та спорту Вапнярської селищної ради.

  3. Про затвердження тарифів на платні  медичні, соціальні і транспортні послуги Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Вапнярської селищної ради» на 2023 рік.

  4. Про затвердження Плану діяльності з підготовки проектів регуляторнихактів Вапнярської селищної ради на 2023 рік.

  5. Про затвердження Програми  по наданню допомоги хворим з хронічною нирковою недостатністю, які проживають на території  Вапнярської ТГ та отримують програмний гемодіаліз на 2023 рік

  6. Про затвердження Програми відшкодування компенсації за перевезення окремих пільгових категорій громадян Вапнярської ТГ залізничним транспортом приміського сполучення на 2023 рік. 

  7. Про затвердження Програми відшкодування пільг з оплати послуг зв’язку окремим категоріям громадян  Вапнярської ТГ на 2023 рік. 

  8. Про затвердження Програми надання стоматологічної допомоги пільговим категоріям жителів Вапнярської ТГ  на 2023 рік.

  9. Про затвердження Програми пільгового медичного обслуговування осіб, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи Вапнярської територіальної громади на 2023 рік

  10. Про затвердження Програми надання соціальних гарантій фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі на 2023 рік

  11. Про Програму соціального захисту по наданню соціальних послуг                                                соціально-незахищеним громадянам, сім’ям, що опинилися в складних життєвих обставинах та іншим категоріям громадян Вапнярської територіальної громади на 2023 рік

  12. Про затвердження Програми благоустрою населених пунктів Вапнярської ТГ на 2023 рік

  13. Про затвердження програми будівництва, реконструкції, ремонту та утримання вулиць і доріг комунальної власності та спів фінансування ремонту доріг державного значення та місцевого значення   Вапнярської  територіальної громади  на 2023 рік.

  14. Про   Програму  проведення урочистих та святкових   заходів  на 2023 рік.

  15. Про затвердження Програми фінансової підтримки комунальних підприємств Вапнярської селищної ради ТГ на 2023 рік.

  16. Про умови оплати праці селищного голови Вапняярської селищної ради.

  17. Про включення до Переліку першого типу об’єктів комунальної власності для передачі в оренду на аукціоні

  18. Про намір передачі комунального майна в оренду

  19. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування КВЕП «Вапнярка Водоканал»

  20. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування КВЕП «Вапнярка Водоканал»

  21. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування КВЕП «Вапнярка Водоканал»

  22. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється із земель для будівництва індивідуальних гаражів у землі для будівництва та обслуговування будівель торгівлі

  23. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо об’єднання земельних ділянок

  24. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність гр. Горбатюку Олександру Дмитровичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (02.01).

  25. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність гр. Гуцол Ніні Петрівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (02.01).

  26. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність гр. Дерев'яженко Ларисі Петрівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (02.01).

  27. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність гр. Міняйло Ірині Володимирівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (02.01).

  28. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність гр. Скороход Марії Пилипівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (02.01).

  29. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Смолій Марії Григорівні та Левчишеній Ганні Григорівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (02.01).

  30. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки

  31. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність гр. Товт Світлані Іванівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (02.01).

  32. Про  надання земельної ділянки у власність гр. Загоруйку Роману Миколайовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

  33. Про  надання земельної ділянки у власність гр. Малюті Івану Дмитровичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

  34. Про  надання дозволу гр. Скрипаю Володимиру Петровичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.

  35. Про  надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва гр. Скрипай Наталі Володимирівні.

  36. Про надання дозволу на виготовлення технічної  документації із землеустрою щодо розподілу земельної ділянки.

  37. Про внесення змін до договору оренди землі.

  38. Про  надання дозволу на укладення договору оренди землі ТОВ «Юкрейн Тауер Компані».

  39. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у постійне користування КП «Вапнярський комбінат комунальних підприємств» для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування.

  40. Різне.

 

 

Селищний голова                                                           Олександр ГОРЕНЮК

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь