З ДНЕМ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ!

Дата: 06.12.2022 04:33
Кількість переглядів: 281

        Фото без опису

 

  Шановні військовослужбовці, захисники Української держави! Дорогі ветерани!

 Від щирого серця вітаємо Вас з Днем Збройних Сил України, святом кожного, хто стоїть на захисті нашої Батьківщини, охороняє її кордони, бореться за мир та спокій народу.

  Збройні сили України – це армія сильних, відважних, мужніх захисників, які до останнього подиху готові захищати рідну державу. Наші воїни є прикладом незламності духу, самовідданості та віри в рідну державу, в її майбутнє. Вік української армії сягає кількох століть, а її бойові традиції формувалися у важких кривавих війнах і конфліктах від Київської Русі до Другої Світової та страшної війни з російським агресором.

  Сьогодні солдати і офіцери Збройних Сил України гідно продовжують традиції своїх дідів і батьків, завжди стоять на варті миру і спокою в державі. Тож в цей святковий день ми вшановуємо тих, хто присвятив своє життя служінню рідної країни, хто стояв у витоків створення нашого війська, і хто сьогодні захищає державу та її народ.

  Вже 286 днів українські воїни стримують агресію проти нашої держави. Роблять це віддано, хоробро й маючи безумовну моральну перевагу: наші чоловіки та жінки у лавах Збройних сил захищають свободу та вільне майбутнє українського народу. Ми завжди будемо вдячні їм за службу!

  Загальновизнаний факт, що армія України стала однією з найсильніших у Європі. Українські військові – це справжня армія незламних та нескорених бійців-патріотів, які демонструють мужність, звитягу, силу духу, волю та непохитне бажання перемогти, і цим завойовують довіру українців.

  На жаль війна не буває без жертв, і серед наших земляків є ті, хто віддав свої життя за мир на рідній землі. Пам’ять про них назавжди залишиться в серцях жителів Вапнярської  громади. Висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким загиблих наших Героїв і низько схиляємо голови перед їх родинами. А також дякуємо матерям, які виховали справжніх патріотів, які без остраху вдягли військову форму, і в цей час на передовій боронять нашу землю. Доземний Вам уклін та людська шана!

  Глибоко переконані, що українські Збройні Сили є і будуть справжньою національною гордістю. І в цей святковий день сердечно вітаємо всіх військових зі святом і висловлюємо щиру вдячність українським військовим, які сьогодні стоять на бойовому посту, захищаючи територіальну цілісність, волю українського народу, національні інтереси країни та наш з вами спокій.

 Щиро бажаємо нашим захисникам віри у перемогу, міцного здоров’я, військової вдачі, а їхнім сім’ям – Героїв, які завжди повертаються додому! 

Слава Героям! Слава Україні!

  З повагою, селищний голова Вапнярської ТГ Олександр ГОРЕНЮК, старости Колоденського, Височанського, Вербівського та Марківського старостинських округів, депутатський корпус та виконавчий комітет Вапнярської селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь