З МІЖНАРОДНИМ ДНЕМ ВОЛОНТЕРІВ!

Дата: 05.12.2022 02:17
Кількість переглядів: 268

 Фото без опису

 

  Шановні земляки, жителі, друзі та гості Вапнярської територіальної громади! Традиційно 5 грудня відзначається Міжнародний День волонтерів. В умовах воєнного часу поняття «волонтер» для України набуло надзвичайно важливого значення, адже це – тисячі людей, які забезпечують надійний тил нашій армії та підтримку вимушеним переселенцям.

 Беззаперечно, можна сказати, що сьогодні КОЖЕН З НАС - ВОЛОНТЕР, адже кожен свідомий українець розуміє, якою ціною дістається нашим військовим навіть маленький клаптик рідної, звільненої від окупанта землі... Яку ціну люди змушені заплатити, залишаючи рідні домівки, та тікаючи з територій активних бойових дій на більш-менш мирні території. Тому кожен, хто задонатив хоч 1 гривню на підтримку ЗСУ, долучився до збору коштів для військовослужбовців чи потреб ВПО, безкорисливо впустив в свою домівку вимушених переселенців, допомагає військовим своєю діяльністю в тилу та збирає гуманітарні вантажі на фронт - може з гідністю називатися волонтером.  

  В Вапнярській громаді з перших днів повномасштабної війни, щоденно з'являються нові воїни добра і світла, до яких приєднується все більше небайдужих людей. І це  кожен із Вас - дорогі земляки! Щодня Ви вносите неоціненний внесок у нашу спільну ПЕРЕМОГУ. Щодня волонтери збирають, фасують допомогу, шукають і купують обладнання, військову амуніцію, ремонтують техніку, готують їжу, завантажують  автомобілі. Волонтерські організації та окремі волонтери доставляють на передову спорядження, продовольство, речі, медикаменти, зібрані  для військовослужбовців. Також жителі Вапнярської громади надають прихисток і посильну допомогу людям, які вимушено залишили свої домівки та зупинилися у нашій громаді.

  Дякуємо всім, хто в цей нелегкий час присвячує свій талант, енергію та виявляє щире бажання допомогти іншим. ЩИРО ДЯКУЄМО жителям Вапнярської громади та її гостям, іноземним друзям з Польщі та Молдови, які з перших днів війни підтримують український народ та зокрема, і нашу громаду, підприємцям, аграріям, трудівникам сільського господарства, працівникам соціальної, освітньої, медичної галузей, залізничникам, працівникам сфери торгівлі, колективам шкіл, дитячих садочків, культури, спорту і талановитим артистам нашої громади, релігійним спільнотам, працівникам всіх бюджетних установ та закладів Вапнярської громади, органів місцевого самоврядування, військовослужбовцям-волонтерам, ветеранам-учасникам бойових дій і звичайно нашій активній молоді і підростаючому поколінню, яким, на жаль, довелося зіткнутися із зовсім не мирними реаліями сьогодення. Перелік людей, які заслуговують на подяку в ДЕНЬ ВОЛОНТЕРА - може бути безкінечний, адже щодня до армії волонтерства долучаються все нові патріоти. Безмежна вдячність всім небайдужим!

 Приємно, що сьогодні усі ми згуртувалися, знайшли сили  і невтомно працюємо задля вільної і незалежної України. Глибока вдячність вам, шановні волонтери, за милосердя, людяність, активну життєву позицію та добрі справи. Бажаємо усім вам невичерпної енергії, наснаги, впевненості у завтрашньому дні та успіхів у нелегкій, але дуже потрібній роботі! СЛАВА УКРАЇНІ! МИРУ - В УКРАЇНІ, ВІРИ - В СЕРЦІ!

  З повагою та відвертою гордістю за українців, селищний голова Вапнярської ТГ Олександр Горенюк, старости Колоденського, Височанського, Вербівського, Марківського старостинських округів, депутатський корпус та виконавчий комітет Вапнярської селищної ради. 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь