Пошук

З ДНЕМ ГІДНОСТІ ТА СВОБОДИ!

Дата: 21.11.2022 09:38
Кількість переглядів: 225

 

 

 Сьогодні ми відзначаємо День Гідності та Свободи. Українці прекрасний, сильний, сміливий, розумний, талановитий народ. Непереможний… Ми готові боротися ціною власного життя, захищати свободу вибору, свободу слова та думки, рівність, повагу. А найголовніше – захищати рідну Україну.

 Тож у цей День вшановуємо усіх тих, хто власним життям, своєю жертовністю демонструють щире прагнення жити у вільній, демократичній і суверенній державі. Ми заплатили й продовжуємо платити за свободу велику ціну. І тому ніколи не забудемо всіх, хто віддав за Україну своє життя. Ніколи не пробачимо всім, хто позбавив їх життя і хотів позбавити нас волі. Але головне, що це нікому не вдалось і ніколи не вдасться.

 У таку  скрутну хвилину ми повинні  підтримувати один одного, а особливо допомагати нашим ЗСУ, які звільняють українську землю від російських окупантів і роблять все можливе для відновлення територіальної цілісності нашої держави.

 Шановна громадо, зичимо всім вам добробуту, родинної злагоди, мирного неба над українською землею та непохитної  віри в щасливе майбутнє Української держави.

 Разом до перемоги!

 З повагою селищний голова Вапнярської ТГ Олександр Горенюк, старости Колоденського, Височанського, Вербівського та Марківського старостатів, депутатський корпус та виконавчий комітет Вапнярської селищної ради.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь