З ДНЕМ ПРАЦІВНИКІВ СІЛЬСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА!

Дата: 20.11.2022 09:13
Кількість переглядів: 241

 Фото без опису

  Шановні працівники сільського господарства Вапнярської громади, дорогі земляки! Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята – Дня працівників сільського господарства, яке відзначається щорічно в третю неділю листопада!

  Нині ви тримаєте продовольчий фронт, виконуєте важливу місію і щодня працюєте на Перемогу. З початку вторгнення рф на нашу територію, Ви отримали нові  виклики. Попри ризик, крилаті ракети та екстремальні умови, ви проявили неабияку мужність та відвагу продовжуючи посівну. Осінні жнива – стали черговим випробування.  Комбайни, які під час війни збирали урожай на українських полях, по праву стали одним із символів стійкості та оптимізму українців. Проте зупинити роботу агробізнесу в Україні агресору не вдалося й не вдасться. І це не просто слова, адже для стійкості в умовах воєнного часу ви доклали багато зусиль. А тваринники та овочівники Вапнярського краю попри всі загрози продовжували нарощувати продуктовий потенціал громади та країни в цілому, підтримуючи економіку України.

 Тож з почуттям глибокої шани і поваги щиро дякуємо всім працівникам сільського господарства – хліборобам, механізаторам, агрономам, тваринникам, майстрам овочівництва та садівництва, керівникам сільськогосподарських підприємств, фермерам – за самовіддану працю, за розуміння і мудрість, за натруджені руки.

  Сьогодні весь світ зрозумів, наскільки важливою є продовольча безпека і яка роль у цьому українського аграрія — справжнього господаря на своїй землі, який попри все засіває свою ниву і збирає врожаї.

 Тож сили Вам, наснаги, доброго здоров’я, миру, і хай втілюються у життя Ваші плани. Низький уклін за щоденну працю! Добрих Вам засівів, рясних сходів та щедрих ужинків! 

  З повагою та найкращими побажаннями селищний голова Олександр Горенюк, старости Колоденського, Височанського, Вербівського та Марківського старостинських округів, депутатський корпус та виконавчий комітет Вапнярської селищної ради.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь