ВІТАЄМО З ДНЕМ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ ТА ДНЕМ ВЧИТЕЛЯ!

Дата: 02.10.2022 10:18
Кількість переглядів: 285

Фото без опису

 

Шановні вчителі, працівники та ветерани освітянської ниви,

педагоги Вапнярської територіальної громади!   

 

  Щиро і сердечно вітаємо Вас із професійним святом –  Днем працівників освіти та Днем вчителя, яке об'єднує всіх тих, хто відкриває нам двері у квітучий сад знань, науки, мудрості! Не тільки в День професійного свята, але повсякчас кожен з нас згадує своїх наставників, вчителів, вихователів, викладачів. Вони зацікавили нас книгами, запалили іскру знань, були старшими друзями і порадниками. Їм ми зобов’язані своїми життєвими і професійними успіхами, пріоритетами, орієнтирами й вмінню долати всі труднощі.

    Діти - майбутнє держави, і саме Ви невтомно і наполегливо плекаєте це майбутнє – молоде  покоління свідомих, талановитих громадян нашої країни. Ви несете людям добро, Вам вірять, до Вашої думки прислухаються, у Вас вчаться. Завдяки Вашій повсякденній праці діти долучаються до тих невичерпних скарбниць знань,  які допомагають їм обрати життєвий шлях, стати справжніми фахівцями своєї справи.

  Зараз країна, та освіта, зокрема переживає непрості час. Проте переконані: ми всі разом гідно вистоїмо в ці непрості часи. Шановні освітяни Вапнярської громади! Висловлюємо всім Вам безмежну вдячність за підтримку української армії, за яскравий приклад патріотизму та прищеплювання дітям любові до своєї Батьківщини, поваги до захисників і захисниць України. Ви щоденно наближаєте нашу спільну Перемогу: смачними домашніми гостинцями на фронт, сплетеними сітками, кожною заробленою Вами гривнею, яку Ви жертвуєте на ЗСУ та ще безліччю благодійних справ.  Отож, впевнені, що спільними зусиллями реалізуємо нашу основну мету – доступну та якісну освіту для кожної дитини, створимо належні умови для самореалізації кожної особистості під мирним небом України.

  Щиро дякуємо освітянам нашої громади за добросовісне служіння обраній справі, невтомний творчий пошук, самовідданість, високий професіоналізм та життєву мудрість. Бажаємо Вам Миру в нашій Незламній Країні, міцного здоров’я Вам та Вашим сім'ям, енергії та натхнення для реалізації нових творчих планів у професійній діяльності!  Невичерпної наснаги й оптимізму у всіх Ваших справах, добробуту, життєдайної сили, безхмарних та світлих днів! Нехай ніколи не згасає світло Вашої душі, тепло вашого серця до улюбленої професії. Хай кожен Ваш день повниться новою радістю та перемогою, хай здійснюються Ваші плани в ім'я щасливого мирного майбутнього України і нашої рідної громади.

  В підтримці та єдності – наша сила і перемога!

  З повагою та найщирішими вітаннями селищний голова  Олександр ГОРЕНЮК, очільники старостинських округів, депутатський корпус та виконавчий комітет Вапнярської селищної ради.

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь