ПРИЙМІТЬ ЩИРІ ВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

Дата: 14.09.2022 09:18
Кількість переглядів: 232

ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ

НАЧАЛЬНИКА КВЕП "ВАПНЯРКА ВОДОКАНАЛ" -

ЯКУБОВА ОЛЕКСАНДРА МИКОЛАЙОВИЧА!

Фото без опису

  14 вересня, в гарну осінню днину, відзначає свій ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ хороша людина, щирий, доброзичливий та трудолюбивий чоловік, високопрофесійний фахівець своєї справи, відкритий та всерозуміючий колега, мудрий та розважливий керівник, начальник КВЕП "Вапнярка Водоканал" - ОЛЕКСАНДР МИКОЛАЙОВИЧ ЯКУБОВ!  Прийміть теплі і сердечні вітання з Днем народження! Надійність, сила, опора та підтримка – ці слова характеризують Вас не тільки як начальника, але і як людину. Нехай ці якості залишаться з Вами і допоможуть у досягненні поставлених цілей. Бажаємо Вам міцного здоров’я, віри в свої сили та бадьорості духу!
 Нехай життя завжди дарує Вам вірних друзів та незай здійсняться Ваші задуми, а Ваша життєва позиція, професіоналізм та мужність приносять Вам завжди шану і повагу. Бажаємо щастя, благополуччя, успіхів у будь-яких починаннях, щоденних справах, сміливих планах та сподіваннях. 
Зичимо й надалі залишатися таким енергійним і невтомним, щирим і професійним, щедрим на добро, а доля дарує побільше фортуни, незабутніх вражень, тільки щасливих днів в бухливій річці Вашого життя!

 З повагою та найщирішими вітаннями селищний голова Вапнярської територіальної громади Олександр Горенюк, очільники старостинських округів, колективи Вапнярської селищної ради та всіх бюджетних установ та закладів Вапнярської ТГ, депутатський корпус та виконавчий комітет.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь