ВІТАЄМО З ДНЕМ ЗНАНЬ!

Дата: 01.09.2022 09:28
Кількість переглядів: 1459

Фото без опису

 

 Шановні освітяни, школярі, а також батьки учнів Вапнярської громади! Щиро вітаємо всіх вас зі святом 1 вересня – з Днем знань, з новим навчальним роком, який Україна розпочинає у воєнний час.

  Не буде традиційних урочистостей 1 вересня. Будуть незаплановані перерви в укриттях під час повітряних тривог. Цей рік буде найважчим за всі роки незалежності України. Але буде найголовніше – буде навчання, буде українська школа, українська освіта. Свої двері хоч і дистанційно, проте відкриють школи, які поведуть у неймовірно цікавий світ знань, до професійного становлення та саморозвитку.

 Щиро дякуємо нашим воїнам, завдяки мужності яких діти подовжуватимуть вчитися. Герої мужньо стримують ворога, щоб діти вчили правдиву історію України, а не вигадки з московських боліт.

 Вклоняємося всій освітянській спільноті Вапнярської громади за працю під час широкомасштабної агресії московії. Вчителі організували у школах міста плетіння маскувальних сіток, пошиття та виготовлення необхідних речей для ЗСУ. За кошти освітян придбано для фронту автомобілі, бронежилети, каски та інші засоби захисту військових. Ви -  приклад справжніх патріотів України!

 Дякуємо всім, хто долучився до підготовки укриттів у навчальних закладах громади. Завдяки Вам укриття у навчальних закладах відповідають вимогам надзвичайників з електроживленням, штучним освітленням, необхідним запасом води тощо.

 Бажаємо всім витримати навантаження сьоодення. У цей складний час пам’ятаймо: наші діти – це майбутнє України, наша гордість і віра у майбутнє. Ми всі зобов’язані виховати наше майбутнє ще розумнішим, ще патріотичнішим, ще кращим.

 Вітаємо всіх, дорогі друзі, з новим навчальним роком! З Днем знань!

Слава Україні!Слава ЗСУ!

 З повагою та нащирішими побажаннями селищний голова Олександр Горенюк, очільники Колоденського, Височанського, Вербівського та Марківського старостинських округів, депутатський корпус та виконавчий комітет Вапнярської селищної ради.                                                                          


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь