ПРИЙМІТЬ ЩИРІ ВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

Дата: 29.08.2022 08:50
Кількість переглядів: 618

ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ

СТАРОСТУ МАРКІВСЬКОГО СТАРОСТИНСЬКОГО ОКРУГУ,

ЧЛЕНА ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ

ВАПНЯРСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ - 

ДУБА ОЛЕКСАНДРА АНТОНОВИЧА!

Фото без опису

  Сьогодні, 29 серпня, святкує свій День народження чудова, приємна людина,  добрий та хороший чоловік, щирий патріот України, фахівець своєї справи, виважений у своїх рішеннях керівник, відповідальний та розважливий староста Марківського старостинського округу, який наразі стоїть на сторожі мирного майбуття своєї країни в лавах ЗСУ - ДУБ ОЛЕКСАНДР АНТОНОВИЧ! Прийміть найщиріші вітання з Днем народження! Бажаємо Вам міцного здоров’я, довголіття, успіхів, життєвої наснаги, оптимізму, сімейного благополуччя, життєвих гараздів  та добробуту!

     Добро і щастя хай шле Вам доля, добрих і вірних друзів, , а віра, надія та любов нехай будуть вірними супутниками на Вашому життєвому шляху. Тепло і затишок родинної оселі завжди надійно захищає Вас, а повороти долі відкривають нові обрії майбутніх перспектив! Хай Вас  розуміють  рідні люди та підтримують колеги, а Господь оберігає у Вашому прагненні мирного майбуття для українців.

   Зичимо, щоб і надалі Ваша наполеглива  праця була плідною та змістовною, розпочаті справи принесли вагомі внески у розвиток Марківки та Антополя та всієї Вапнярської громади, а успіхи йшли поряд з особистим щастям. Повертайтеся скоріше додому живим та здоровим, і обов'язково з Перемогою, щоб вже під мирним небом України святкувати щасливе іменинне свято.

  З повагою та найкращими побажаннями селищний голова Олександр Горенюк, колективи Вапнярської селищної ради, старостинських округів та всіх бюджетних установ та закладів Вапнярської ТГ, виконавчий комітет  та депутатський корпус.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь